Jump to content

Frank77

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Frank77

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het leek lang goed te gaan met de plant in de tuin. Alle adviezen ter harte genomen, maar helaas in rap tempo gebeuren er nare dingen. De dode takken er maar uitknippen? Of iets anders?
 2. Dus dan kan ik het bewaren tot volgend jaar?
 3. Ik heb 2 planten (northeren lights auto) in cocos staan. Ze worden gevoed met cocos a en b van Plagron. Helaas is de voeding bijna op en moeten de planten nog 2 of 3 weken. Overleven ze het zonder voeding? Als ik nieuwe voeding koop is die dan volgend jaar nog te gebruiken? Of kan ik in de laatste weken iets anders gebruiken?
 4. Het is een Gorilla Glue, vorige kweek was een northern lig´╗┐ht auto.
 5. Standaard voeding kokos A en B van Plagon. Niks extra dus.
 6. Hallo mede kwekers, Ik ben bezig met een tweede kweek nadat de eerste erg geslaagd was. De eerste kweek bevatte een Northern Light Automatic en nu nadert de gorilla glue auto ook zijn einde. Ik zie nogal wat verschillen tussen de planten en kan dus ook niet goed beoordelen hoelang de plant nog nodig heeft voordat deze geoogst kan worden. De Gorilla glue auto staat in 100% kokos en krijgt cocos A en B van plagron. De plant is nu 7 weken oud. Ik verwacht dikke toppen zoals bij de Northern Light Automatic. De trichomen zijn al wel troebel. Is dit gewoon een slechte kweek of moet de plant nog een week of 2?
 7. Ik heb zojuist een PH waarde van 7 gemeten. Te zuur is het dus niet, maar kan het de vergeling verklaren?
 8. Ondank het bloedmeel gaat de vergeling gestaag door. Iemand nog een idee? Ben bang deze prachtige plant straks af te moeten schrijven.
 9. Update: Nog steeds geel blad aan de plant. Ik heb ondertussen mestkorrels gestrooid (koemest) en bladvoeding gegeven. Het lijkt allemaal niet te helpen. Zou kippenmest een idee zijn?
 10. Moet ik de geel geworden bladeren er af halen?
 11. De plant hangt scheef omdat deze scheef wordt getrokken, zodat hij niet te groot wordt en bij de buren over de schutting komt.
 12. wat is dan verstandig betreffende de dunne plant?
 13. Ik ga een verdunde oplossing fishmix op de bladeren spuiten. Ook wat fishmix door het gewone water.
 14. Hallo, Ik heb een wietplant in de tuin staan welke geen bijvoeding krijgt en waarvan het onduidelijk is wat voor soort het is. Ik geef hem wel koffiedrab bananenschil. Hij begint geel blad te krijgen en dat is natuurlijk jammer. Zou de oorzaak een tekort aan voeding kunnen zijn? En wat zal ik dan bijvoeden?
×
×
 • Create New...