Jump to content

Toetanchamon

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Toetanchamon

 1. Hoi @Nees1989, beter laat als nooit! Ik hoop voor jou op een goede nazomer, veel succes!
 2. Duidelijk! Bedankt voor je reactie. Niks om me zorgen over te maken dus?
 3. Ik ben benieuwd of jullie net als ik vinden dat er rare ballen aan de onderkant van mijn toppen groeien. Ik las dat het gezwollen calyxes kunnen zijn.... hoe denken jullie er over?
 4. Volgens mij heb je genoeg amber erin zitten om er een lekker rokertje aan over te houden. Maar voor het beste advies zou je op een expert van het forum moeten wachten. Evt. Kan je zelf ook wat research doen over trichomes.
 5. @pingpong4 ik vind dat je knappe toppen hebt, oké, het zijn geen dikke cola's... maar, je hebt straks wel een heerlijk en zelfgekweekt wietje wat je kunt nuttigen. Ik weet niet wat voor telefoon je hebt, maar ik vind die 60x microscoopjes maar nutteloos (reeds één aangeschaft). Erg moeilijk om een knappe en vooral scherpe foto te maken. Als je een goede telefoon hebt, kan een close up van dichtbij voldoende zijn om een deel van je trichomen te bekijken.
 6. Zozo, die bubblelicious van jou, ziet er top uit zeg! Heb je de trichomen al bekeken om je oogstmoment te bepalen? Ik ben benieuwd wat er van je autoflowers afkomt kwa gewicht.
 7. Het zal wel lastig zijn iedere keer, om van die heerlijke toppen af te blijven. Ik heb zelf 5 autoflowers, zijn nu 6 weken oud. Eentje bloeide na 4 weken en heeft al lekkere toppen, de rest is net aan het bloeien maar nog geen toppen.
 8. @pingpong4 wauw, staan er mooi bij zeg! Hoelang denk je dat het gaat duren? Van zaadje tot oogst?
 9. @lostchild lijkt mij dat dat afhangt van de concentratie van de neemolie.. ik heb de olie van Berivita, wat zou jij voor een verhouding adviseren?
 10. @Nattetosti ik weet niet of het voor jou ook werkt, maar ik heb er voor gekozen om mijn auto's te bespuiten met Neemolie. Voor €15,- 100 ml neemolie en 50 ml emulgator, per liter water wordt 5 ml olie geadviseerd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden, mijn auto's zijn er flink van opgeknapt. De neemolie werkt als een natuurlijke insecticide.
 11. @BowDownKUSH Grappig zo een growemmer, ik had er in ieder geval nog nooit van gehoord. Wel jammer dat het bijgeleverde potje zo klein is haha. Zeker een appart soortje, ze blijven ook erg klein (+/-60cm). Ik heb deze gekozen aan de hand van de wiet die ik bij Barney's farm Amsterdam heb gerookt. Planten groeien goed alleen wat probleempjes. Succes met je kweek
 12. @BowDownKUSH ik ben benieuwd! Is 1,5 liter voor een nortern light niet een beetje klein? Ik heb nu 4 x pineapple express auto van Barneys en 1 NY diesel auto van huismerk staan in 14 liter potten.
 13. Leuke autoflowers, ik heb er zelf ook een paar. Van welke breeder zijn jou zaden afkomstig? Hoeveel liter zijn jou potten? Ik ga je verslag volgen.
 14. Ik ben benieuwd naar je planten, wanneer komt er een update?
 15. Hoi NatteTosti, Hoe staan jou planten er nu bij? Ik ben benieuwd naar je update.
 16. Hoi allemaal, Ongeveer 4 a 5 jaar geleden heb ik een kweekverslag bijgehouden op dit forum. Helaas ben ik dit account kwijt geraakt. Ik vond het wel weer is tijd worden voor een nieuw kweekje. Ik heb gekozen voor: Biobizz lightmix 5 x 14 ltr potten 4 x pineapple express (Barneys farm) 1 x NY diesel (huismerk) Sannie pakket (schimmels, bacto, buffertabs en BAC bloei voeding. De zaden zitten nu 10 dagen in de pot en zijn ongeveer 5 cm hoog. Tips, advies en opmerkingen zijn welkom.
×
×
 • Create New...