Jump to content

dread

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dread

  1. tabak is goedkoper, dus tabak...
  2. vastzitte in ne lachkick of vastzitte door tamheid... vind ze beidde wel leuk
  3. Het liefst wiet, kan ik het meest van genieten... Al zeg ik ook niet nee tegen hasj
  4. dread

    Grinden

    heb zelf een simpele plastike crusher en kan daar anders ook shit en wiet mee grinden....
  5. Van DnB wordt ik echt steeds nerveus... Ik hou het zelf liever bij reggae, Artiesten zoals, Bob Marley, Gregory Isaacs, Dennis Brown, Jacob Miller ed.
  6. Meestel drink ik ook als ik blow, simpelweg omdat ik bijna alleen blow als ik wegga en dan meestal ook een biertje drink. Al moet ik wel toegeven dat ik de laatste tijd meer van mijn joint geniet als ik niet drink.
  7. Ik vraag mij af bij het 2e wat hij had verwacht dat er ging gebeuren?? Dat kan toch niet goed aflopen
  8. dread

    Zelfroller

    vind het echt niet zo intressant, je kan hem beter gewoon zelf rollen... En als het te koud is om buiten te rollen, kan je hem ook eventueel ergens binnen voor-rollen.
  9. Up in smoke, is echt wel zalig
  10. dread

    Tipjes?

    In de meeste krantenwinkels kan je ze ook wel vinden... of je kan ze inderdaad ook gewoon zelf maken van wat papier
  11. volgens mij is het logisch dat je er geen kater van krijgt zoals na een avondje drinken. Vermits je een kater krijgt doordat de alcohol je "uitdroogt" en er te weinig vocht aan je hersenen komt. En wiet heeft dat effect volgens mij niet.
  12. ach valt nog wel mee, zolang je hem niet te lang in de asbak hebt gelaten
  13. Dit vond ik vandaag op de site van het vrt-nieuws: "Onkelinx heeft een nieuwe cannabisrichtlijn klaar ma 31/01/05 - Minister van Justitie Laurette Onkelinx (PS) heeft een nieuwe cannabisrichtlijn klaar waaraan de parketten zich moeten houden in afwachting van een definitieve wet. De richtlijn van Onkelinx moet de onduidelijkheid wegnemen die is ontstaan nadat het Arbitragehof in oktober de softdrugswet vernietigde. Het hof vond enkele bepalingen te vaag. Een meerderjarige die betrapt wordt met maximaal drie gram cannabis op zak, wordt niet vervolgd, maar er wordt wel een proces-verbaal opgemaakt. En één gebruiker mag maar één cannabisplant kweken. In de buurt van scholen en overal waar minderjarigen komen, blijft elk spoor van softdrugs verboden. Ook in de gevangenis en ziekenhuizen kan cannabisgebruik of bezit niet."
  14. dread

    Opbergen

    kgebruik gewoon zo een metalen sigarette doosje, past ook alles in
  15. hehe, heb net de aflevering gezien, is zeker grappig Maar helaas ken ik de titel niet van het liedje
  16. akkoord, het is wat scherper in de keel, maar een afrader is het toch ook wel zeker niet. Is best wel chill, kivind het eens iets anders
  17. How High en Kung Pow!!, Vooral Kung Pow is meesterlijk grappig, is eigenlijk een gedubde oude chineese karate film, waar men vooral absurde humor in gebruikt.
  18. Moest toch kiezen voor andere, nl Ska, reggae en ragga. Met als favoriet Bob Marley... Blijft voor mij de grootste
  19. net zoals Mad Scientist speel ik ook Hattrick, is idd erg verslavend!! Maar het spel dat ik het meeste speel is Warcraft3 online.
×
×
  • Create New...