Jump to content

XinDius

New Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About XinDius

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik wil graag rond ijsheiligen beginnen met het buiten kweken van 5 autoflowers. Vorig seizoen (mijn eerste kweek) gebruikte ik een serre om de planten bij slecht weer / in de avond neer te zetten. Vaak deed ik dan alle deuren dicht. Tot mijn verbazing (als ik er nu op terugkijk) is er geen toprot gekomen. Nu ben ik van plan om een afdakje te bouwen of een tomatenkas te nemen, maar ik zie veel op internet dat mensen toprot kregen doordat ze niet genoeg luchtcirculatie hadden in hun tomatenkas. Graag zal ik geen toprot willen krijgen. Is dit te voorkomen door altijd (24/7) de deur van de kas en/ of de ventilatie flappen open te houden? Of is het verstandiger om een afdakje te bouwen? Ik heb allemaal forums doorgezocht, maar ik kon geen concreet antwoord krijgen.
 2. Ik wil graag rond ijsheiligen beginnen met het buiten kweken van 5 autoflowers. Vorig seizoen (mijn eerste kweek) gebruikte ik een serre om de planten bij slecht weer / in de avond neer te zetten. Vaak deed ik dan alle deuren dicht. Tot mijn verbazing (als ik er nu op terugkijk) is er geen toprot gekomen. Nu ben ik van plan om een afdakje te bouwen of een tomatenkas te nemen, maar ik zie veel op internet dat mensen toprot kregen doordat ze niet genoeg luchtcirculatie hadden in hun tomatenkas. Graag zal ik geen toprot willen krijgen. Is dit te voorkomen door altijd (24/7) de deur van de kas en/ of de ventilatie flappen open te houden? Of is het verstandiger om een afdakje te bouwen? Ik heb allemaal forums doorgezocht, maar ik kon geen concreet antwoord krijgen.
 3. Ik wil graag rond ijsheiligen beginnen met het buiten kweken van 5 autoflowers. Vorig seizoen (mijn eerste kweek) gebruikte ik een serre om de planten bij slecht weer / in de avond neer te zetten. Vaak deed ik dan alle deuren dicht. Tot mijn verbazing (als ik er nu op terugkijk) is er geen toprot gekomen. Nu ben ik van plan om een afdakje te bouwen of een tomatenkas te nemen, maar ik zie veel op internet dat mensen toprot kregen doordat ze niet genoeg luchtcirculatie hadden in hun tomatenkas. Graag zal ik geen toprot willen krijgen. Is dit te voorkomen door altijd (24/7) de deur van de kas en/ of de ventilatie flappen open te houden? Of is het verstandiger om een afdakje te bouwen? Of zorgt een afdakje ook voor een vergrote kans op schimmel en dergelijke? Ik heb allemaal forums doorgezocht, maar ik kon geen concreet antwoord geven.
×
×
 • Create New...