Jump to content

REJ

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by REJ

  1. die moet ik dan toch maar eens volgend jaar gaan proberen...
  2. Ze zien er allemaal nice uit weedsmurf en idd 25 gr is wel t gemiddelde voor een auto buiten.
  3. Ik heb t alleen nog maar meegemaakt dat autoflowers er langer over doen dan t voorgeschreven tijdsbestek, wel jammer maar niet ernstig. Dit jaar toevallig de eerste die ik net omgehaald heb zie hierboven, is van 8 juni dat is ongeveer het voorgeschreven tijdsbestek
  4. Verdomme dat zijn serieuze gramme 35 tot 65. Bij mij is vaak de auto 35 gr het meeste buiten, Zal zeer wss ook wel aan t soortje liggen.
  5. Volgende keer gewoon lekker een paar autoflowertjes buiten zetten, Heb er net 1 van de 11 omgehaald Amnesia haze'je
  6. Is van vorig jaar augustus dit.. Vandaar dat ik er een punt bij geadd had
  7. Eindstand....alles is in beslag genomen.... Door 1 buitenplant
  8. hallo, leuke planten heb je daar. Het gaat er niet om wat wij vinden. Er is een stelregel, als driekwart van de trichomen bruin is kun je oogsten. Daar heb je dan weer varianten op dat je ze langer en korter kunt laten staan maar daar moet je je zelf even in verdiepen. Grt en succes!
  9. Ze is al overleden..eruit getrokken en plaats gemaakt voor 2 bubba Slush zaden...Rip bubblegum-schatje
  10. Ik gebruik deze...Ze zijn allemaal ongeveer even duur.
  11. Hallo allemaal. Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets gepost maar er is 1 klein probleem plantje de bubblegum auto, wat zou hiermee aan de hand zijn? En zijn er nog oplossingen haar nog aan de gang te krijgen? Plantjes staan buiten op growmix plagron. Ze zijn allemaal van 27 juni. Te laat met voeding ? Ze moeten eigelijk al vanaf de 3e week voeding hebben maar de rest doet t wel oke. Heb grow middeltje van plagron staan, maar snel beginnen toe te voegen...? thks alvast.
  12. beste opbrengst i dunno, maar Mei/juni voor buiten is oke. Ligt natuurlijk geheel aan het weer.
  13. Nou gozer... gewoon gaan met die banaan dan! Vorig jaar op cocosaarde gekwekeld en had a + b erbij en ze ging van een leie dakkie.. (maar dan omhoog) Verder nada niente nikssss... Groei bloei oogsten dreuge en roke gvd!!!
  14. Of/of is goed, niet en en..vorig jaar is toch goed gegaan neem ik aan? Succes man!!!
  15. da komt goe mn jong !!!No spang !!!niet teveel aanzitten gewoon late groeien!!! Cumt vanzelf wirrie aan
  16. Euhm hallo. Ik zou als ik jou was zelf de vragen stellen, je ziet dat er weinig animo is om vanuit jou topic vragen te stellen...Succes man !!!
  17. Jup, mijn advies is om zaden van dutch headshop te bestellen en dan specefiek de White widow, Amnesia haze, bubblegum, pineapple express. allemaal autoflowers ze ontkiemen uit mijn ervaring 95% en doen t prima. Daar ben ik momenteel mee bezig en gaan top. Wat beesjes hier en daar eropna gehouden (Blijf je houden buiten lol)maar daar hebben we Neemolie voor besteld. 20200715_183634.mp4
  18. werkt dit ook voor mijn buiten planten denk je..?
  19. Even nog een klein updateje van wat er staat.. Heb verder alles nagekeken. Kan geen van die beessies vinden.. Het zal wel loslopen
×
×
  • Create New...