Jump to content

pingpong4

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by pingpong4

  1. IMG_4671.MP4 Na een tijdje besloten toch maar weer eens wat foto’s te delen. links in de kas staat sour diesel van fastbuds en de rechter is een northern lights van RQS.
  2. Weer dikke 2 week voorbij gegaan en de plantjes doen het super..
  3. De plantjes gaan lekker, ze worden iets kleiner dan gehoopt maar vind ze er mooi uitzien. Vanmiddag komt de bloeivoeding binnen dus ik ga direct beginnen vandaag met voeding geven.
  4. Foto update: De green gelato staat mooi in de bloei en de fat banana laat ook bloeiharen zien.
  5. Omdat ik nooit eerder heb getopt en LST, de enige reden dat ik heb gekozen voor LST bij de 2 criticals is om meer ruimte te creëren. 2 dagen geleden LST uitgevoerd, fotos voor resultaat:
  6. Ik gebruik altijd de grond van Jiffy, ik ben van plan alleen bloeivoeding te geven. Toppen doe ik niet aan, maar heb over LST gelezen en dat lijkt me wel interessant voor de critical autos in dezelfde pot. Nog een updatefoto:
  7. Hallo allemaal, Dit jaar heb ik weer autoflowers geplant. Vorige maand heb ik 2 zaadjes van royalqueenseeds ontkiemt (green gelato en fat banana), die nu lekker van de zon aan het genieten zijn. De 2 kleine plantjes in de 20L pot zijn royal critical autos. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
  8. Hallo, Ik ben van plan een micro kweek te beginnen in een kast, het liefst een paar plantjes. Mijn vraag was welke lampen zijn het best en hoeveel? Ik dacht zelf aan een stuk of 6 van 23watt spaarlampen. Hoor graag jullie advies.
  9. Heb vandaag voor eerste keer plagron terra grow gegeven (ook de eerste keer dat ik voeding geef aan een van mijn planten ooit), ben ook van plan om de terra bloom te kopen. Hoevaak moet ik voeding geven?
  10. Bedankt, nee heb geen hygrometer. Is altijd goed gegaan zo. Heb wel 2 nieuwe plantjes gezet, allebei royal gorilla auto.
  11. Geoogst en zit in weckpotten te curen. Tevreden over de opbrengst.
  12. Vind de plant er ongezond uitzien, iemand enig idee wat het is of komt het doordat de plant dichtbij zijn einde komt?
  13. Denk dat de Northern Light bijna oogstrijp is, of denken jullie daar anders over?
  14. De nieuwe plantjes gaan goed en staan al sinds het zaaien buiten.
  15. Gisteren de bovenste helft van de gorilla geoogst. Wat mij opvalt is dat de toppen van de nl en de gorilla erg verschillen, ligt dit aan dat de nl nog lang niet klaar is?
  16. Zojuist 2 gorilla's gezaaid. De andere gaan ook nog steeds goed Foto 2 is de royal gorilla en foto 3 is de northern lights
×
×
  • Create New...