Jump to content

A.Harry 2.0

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About A.Harry 2.0

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je die tent in 2en deelt Kan je de ene kant gebruiken om voor te groeien met 250,en de andere kant afbloeien met 600. Maar ze zijn allebij te zwak om alleen te gebruiken in zon tent.
 2. Lekker bho van maken!!! Maar ik zelf zou terug gaan en zeggen dat ie die troep lekker zelf mag oproken.
 3. Als je lv met licht uit ook zo is dan is dat in iedergeval oke. Tegen meeldauw onder de 52%lv houden.dag en nacht. Als het lukt proberen om je temp zo dicht mogelijk bij de 20 graden te krijgen. Dan stopt/remt de groei van meeldauw. Als het er al zit en je gaat daarna extra blazen maak je het alleen maar erger de meeldauw op het blad maakt ook sporen aan,en die worden lekker door je tent geblazen nu. Bij de eerste vlekjes gelijk verwijderen werkt het beste. Maar weggooien? nee joh,zolang mogelijk proberen het te remmen want je kan er altijd nog olie van maken tijdens het decarben sterft de meeldauw en sporen(sterft bij 55+ graden) Het kan natuurlijk ook radicaler, alles weg knippen wat besmet is en hopen dat je wat overhoud. Succes man.
 4. Je temp en lv omlaag gooien als dat lukt dan kan je het nog wel wat remmen. Bladeren waar het opzit gewoon verwijderen.
 5. HLG-480H-48v paralel aansluiten.Dacht ik. Zolang er geen 6m snoer tussen je driver en armatuur zit kan je je driver wel buiten je tent houden,weet eerlijk gezegt niet of er een max is qua lengte tussen de driver en armatuur ivm eventuele verliezen.
 6. AkGun Colombian x Mexican x Thai x Afghani
 7. Ja daar moet je maar een beetje omheen kijken .Beginners foutjes. Buiten gaat me nog steeds beter af.
 8. Welcome back. Ja joh leeft de uru nog steeds? of heb je er zaad van gemaakt.
 9. 3000k werkt voor alles prima. ik zaai groei en bloei onder 3000k led strips samsung F gen 3. Werkt 10x beter dan een spectrabox met dat enge paarse licht.
 10. Ik mis bij bovenstaande foto's van de TS de tepeltjes op de hoed die op jou foto toch zeer duidelijk zichtbaar zijn.
 11. Dat zijn GEEN kaalkoppen. Zoals al gezegd als je niet weet wat je plukt lekker laten staan. Zo'n kweekbakje kan je 2 a 3 keer uit oogsten.
×
×
 • Create New...