Jump to content

A.Harry 2.0

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Positief

About A.Harry 2.0

 • Rank
  ouwe lul

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://guanokalong.nl/portfolio-item/gk-organics-complete-organics/ Wereld spul !!!
 2. Even tussen 2 vingers plat drukken is genoeg voor larven van de mineervlieg.
 3. Gewoon buiten zaaien en afbloeien. Als je ze half mei zaait,dan zijn ze voor de regen in augustus klaar.
 4. https://shop.greenhousefeeding.com/ het enige goede van greenhouse.
 5. Trainwreck onder spectrabox 360 pro5.
 6. Dat weet jij toch allemaal wel? Veilige afstand ? zo ver mogelijk uit de buurt...ligt eraan hoe groot je tuin is. Ik heb aan 2 kanten buren en aan alle bij de schuttingen hangen plantenbakken met anjers,heb ze nog niet horen klagen,ja dat het zo lekker ruikt bij de schutting maar er staan er hier ook nooit meer dan 4. Zaaien doe ik altijd vanaf half mei tot begin juni,dan kunnen ze profiteren van de mooiste dagen.(als de weer goden meewerken.)
 7. Onder burple licht wiet kweken gaat prima,de smaak is zelfs ietsjes beter dan onder wit licht. Het probleem voor mij is/was ,voor ze die brillen hadden,dat je niet goed kon zien hoe de kleur van je planten is door dat paarse licht. En de betaalbare paarse lampen die er 2 jaar geleden waren zoals de spectrabox verdeelde het licht niet goed. Heb nu zelf een samsung f-series lamp met daarbij 2 20 watt paarse ledchips bij gehangen puur voor de smaak,en voor mij mag er nog wel 1 20 wattertje bij.
 8. A.Harry 2.0

  Herma

  Ik draai altijd vanuit zaad gelijk op 12/12,mijn lamp staat nooit op 18/6. En qua opbrengst heb ik nog geen verschil gemerkt tussen wel 18/6 of gelijk 12/12.
 9. Dan moet ik die topkwaliteit toch maar eens proberen. Al is het alleen maar om mijn mening te veranderen,want hier in dit stukje van Nederland gaan topkwaliteit en buitenland ech nie samen.
 10. Buiten wiet dankt zijn kracht aan de koude nacht temperaturen vergeleken met de binnen kweek denk ik,de zon natuurlijk ook maar vooral de nacht temp. Bij lage temperaturen gaat de plant zich beschermen door meer hars aan te maken.(of is dat wiel ook al opnieuw uitgevonden?)
 11. Zolang de nacht temp. niet onder de 10 tot 12 graden komt kan je ze gewoon buiten laten staan.
 12. Dat verschil heb ik ook al gemerkt. Met de spectra was de high lekkerder en de smaak beter dan met alleen witte leds,maar ik heb daarna wat goedkope chinese paarse led chips bij mijn f-series lamp gehangen en het probleem met de high en smaak zijn weer opgelost.
 13. @Kees A Je weet waar CNNBS voor staat hoop ik? Cannabis Nep Nieus & BullShit
 14. Heet water met een beetje bleek,dan kom je een heel eind.
×
×
 • Create New...