Jump to content

A.Harry 2.0

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Positief

About A.Harry 2.0

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This topic is sponsored by ......
 2. Dit lijkt meer op een beschadiging aan een tak dan op een voedings tekort omdat het ergens midden in de plant begint en niet onderaan/heel de plant. Zou eens even goed kijken op de plek van de gele bladeren.
 3. Zou het even per dag aan kijken,als het weer het toelaat lekker nog een paar dagen laten staan.
 4. Of het met wit licht bijv,(3500k )ook zo erg is weet ik niet. Maar de omschakeling van dat paarse licht naar zonlicht zijn ze echt niet blij mee.
 5. Mijn ervaring is wat vakman zegt ze worden wit (light bleach) maar 1 dag schaduw ? maak er maar minimaal 1 week van , elke dag een uurtje langer naar buiten dan komt het wel goed.Of een week in de schaduw,maar ik heb planten gehad die na 3 weken nog stil stonden en wit werden,dus niet alle planten kunnen er even goed tegen. Heb de zelfde lamp gehad alleen 1 maatje kleiner de 360w. Van buiten naar binnen gaat prima.
 6. Pas op met planten naar buiten zetten als ze onder led hebben gestaan,vinden ze niet leuk.
 7. Foto 1 : Dat zijn waarschijnlijk larven van de mineervlieg.Als je het blad omdraait zie je waarschijnlijk een geel stipje bij de gangetjes zitten even pletten en klaar. Foto 2 : die blaadjes sterven altijd af naarmate je plant ouder word.
 8. Heb nog eens wat verder gezocht,en ik kom uit op vliegende bladluizen. Dus idd Neem wat lostchild zegt of lieveheersbeestjes.
 9. Lieveheersbeestjes vangen en op je planten zetten.
 10. Zo te zien is de plant nog lang niet klaar,dus die dikt nog wel aan.
 11. Ik denk dat je je eerder zorgen moet maken over de potmaat die lijkt wel wat aan de kleine kant. Die witte vlekjes zijn beestjes.Welke weet ik ook niet maar daar doe je weinig aan buiten.
×
×
 • Create New...