Jump to content

Wietopzolder

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wietopzolder

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Het is gelukt... eindelijk. Nog een tweede buis aangesloten en eindelijk onderdruk. afzuiging is opgehangen en we halen nu de lucht van boven i.p.v. buiten. En warme lucht naar buiten. Is dit echt geen risico voor de flir? Nu alleen nog een probleempje op deze slang moet ook een filter maar wat voor filter moet er op? Die er Nu in hangt is 2500m3 kan er op die andere dan een kleine, past er zoveel lucht doorheen of moet er een grotere op? Alvast bedankt
 2. Aha, dus misschien wel het beste om softbox op te hangen aan plafond en dan naar buiten dan is de slang bijna helemaal recht.
 3. Kijk hier kan ik wat mee! Ga aan de slag en proberen het te verbeteren.
 4. Ja zou wel beter zijn alleen dat kan helaas niet omdat de schoorsteen maar 15 cm breed is voor inblaas net genoeg maar afzuiging te klein. Raam is ook geen optie helaas omdat daar de wasmachine staat. maar stel we zouden dat toch doen wat is daar het voordeel van? En loop je dan geen risico dat de heli warme lucht ziet uit een schoorsteen in de hele straat (ze worden niet meer gebruikt)
 5. Dat is dus nu het probleem hij zit nu op de frequentie regelaar en die stuurt allebeide gelijk aan dat is dus geen oplossing... als ik dat andere gat open zet zuigt hij meer aan. Is dat y stuk een oplossing?
 6. Update 13-4-2019 iedereen bedankt voor de reacties. De dames staan nu inmiddels 4 dagen in bloei, ze groeien goed. Ze zijn gefimd en een beetje gitrimt voor meer licht. We hebben een cli-mate frequentie controller 15a aangeschaft en een softbox 1500m die nu aanzuigt vanuit buiten. De lucht word nu in huis uitgeblazen via al zeg ik het zelf toch wel een verborgen en mooie manier. De lucht komt via de schoorsteen naar binnen. De cli mate controller kwam vanmiddag aan, heb hem uitgepakt en meteen getest waar ik nu achter kom is dat er overdruk is terwijl er 1500 in komt maar 3250 uit gaat. Vreemd... wij dachten zelf dat het kwam omdat er 2 gaten in de softbox zitten en we 1 dicht hebben. Is dit op te lossen door die andere te gebruiken een stuk buis en dan een y stuk gebruiken? Zodat alle beide gaten gebruikt worden. Of of een andere manier want overdruk gaat vervelend worden als ze gaan ruiken. En wat moeten we doen met bandWith op de controller? Gister ontdenkten we kleine gaatjes in de blaadjes. Kan iemand bevestigen wat dit is? We kunnen zelf geen beestjes vinden maar dachten zelf aan trips. Hoop dat er hier iemand verstand van heeft. Alvast bedankt en ik zal volgende wat sneller reageren haha
 7. Eerste kweek hebben we gedraaid met een 150x150 met 2x 600w VSA. Daar hebben we 700 gram weten af te halen. Waren we erg tevreden mee voor de eerste keer. We wouden toch wat groter dus oude tent verkocht en nieuwe spullen gekocht. Week geleden zaden geplant en vandaag in de grond onder de lampen gezet. Dit zijn er nu nog 2 omdat het stroom nog beter aangelegd moet worden dit gaat deze week gebeuren. Hopen dat nu alles lekker gaat lopen, wat we nu gebruiken is 300x150x200 dr green tent. 4x600w VSA. afzuiging 3250 met variac. Filter 2500. 4x Secret Jardin fan en 1 grote ventilator. En natuurlijk de kleine rest dingetjes. Wat nu binnenkort nog moet gebeuren is afzuiger op deur aansluiten zodat de warme lucht weg kan (iemand nog tip voor rooster?) en misschien nog een softbox inblaas die lucht krijgt vanuit een oude schoorsteen. Alleen dan 1 probleempje dan word het snachts veel te koud voor de dames. Zoals ik nu las is dit op te lossen met een cli-mate mini humi controller klopt dit? Kan je het dan zo instellen dat hij snachts uit gaat? Of een andere manier zodat de temperatuur goed blijft zonder omkijken? Tips zijn altijd welkom.let alsjeblieft niet op de slechte zinnen type erg snel haha.
×
×
 • Create New...