Jump to content

420Green

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About 420Green

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. wilt iemand misschien even hierna kijken als iemand daar zin in hebt? xD
  2. bedankt hier krijg ik motivatie van ik heb gelukkig nog 3 plantjes 2x amnesia haze 1x whitewidow
  3. Ik ga mijn wietplant weggooien hij is niet meer te redden er veranderd niks en ben bang dat die dood is heb veel blad moeten wegknippen omdat dat zwart werd omdat het dood was
  4. goedeavond, ik denk dat ik last heb van uitgedroogde/dooie puntjes op mijn blaadjes. kunnen jullie even voor me kijken. grond: cannatera professioneel coco mix wietsoort: honey cream (fast autoflowering) lamp: growlight 180W LED (uit china) hangt er ongeveer 20 cm boven. water: om de 2 dagen ongeveer 50 ml voeding: zit in de grond (voor de rest geen extra voeding toegevoegd) temperatuur: rond de 20 Celsius PH: 7 ventilator: ongeveer halve meter op zachtste stand.
  5. Ik heb ze een klein beetje water gegeven om de 2 dagen ongeveer 50 ml denk maar ik heb wel eens gelezen dat als de temperatuur onder de 15 graden komt dat dan de wortels geen water meer opnemen en de bladeren het water niet meer verdampen klopt dat?
  6. Oke ik heb ervoor gezorgd dat de benzine lucht weg is alleen heb ik nu een heater neer gezet 1000watt die maakt het in me schuur constant 22 graden alleen ben ik bang dat deze brand kan veroorzaken of is dat onmogelijk?
  7. Goedeavond allemaal, Dit is mijn eerste wietplant, alles ging goed tot op het moment dat die een beetje slap begon te hangen en gele plekjes krijg weet iemand hier meer van en wat dit kan zijn? details: temp: 11,5 celsius ph: 7 planten voeding: universeel ook voor kamerplanten etc had ik nog staan wel misschien iets te veel gegeven merk: Dutch automatic spliff seeds er hangt een klein benzine luchtje in mijn schuur nu alles laten luchten en geen last meer van kwam door een oude brommer licht: 19,5 watt bij de gamma Led was vroeger een 150watts lamp alleen hij gebruikt nu nog maar 19,5 watt vertelde ze bij de gamma lamp hing ongeveer 10 cm erboven heb hem nu op 30 cm erboven hangen liter/grond: 12 liter emmer gamma gaatjes onderin geboord, grond: Cannatera proffesional plus coca mix dit was het zo een beetje hopelijk weet iemand wat er aan de hand kan zijn dankuwel alvast Met vriendelijke groet, 420Green
×
×
  • Create New...