Jump to content

Cannabies

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Cannabies

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi! Kamer is verandert van 3 bij 4 meter naar 6 bij 4 ongeveer. Er is een tent van 300x300x200 gekomen. Veel groter en beter denk ik zelf. Het worden er sowieso minder dan 9 x lampen voor de warmte! Zit te kijken voor afzuigen tegen 3000m3 en een filter erbij mischien beter?
 2. 8 x 600watt in zo’n ruimte is zo te zien gewoon te doen.. mijne is ietjes groter denk ik? Zou het niet beter zijn om 1 lamp weg te doen?
 3. Er staat een 2500m3 en 1500m3 en als t groter moet is aanschaffen ook niet echt een probleem
 4. Je hebt helemaal gelijk dat ik niet ervaren ben, als het aan mij lag begon ik ook met een 600watt en alles onder de controle en beetje spelen maar dat kan ik helaas pas over paar weken ongeveer..?Maar het is niet mijn ruimte en iemand wilt ‘t zo graag zo hebben dat ik niet anders kan dan helpen. En de spullen zijn bijna compleet op paar dingen na.. 9 x 600w compleet afzuigers 1500/2500m3 Schakelkasten ( elektriciteit word door eigenaar gedaan die heeft wel verstand van alle elektra aanleggen gelukkig.. Dus alles is er al behalve aarde en dames.. het heeft ook geen haast.. dus ik wil alles stap voor stap doen voor ‘m kwa voeding heb ik geen idee hoeveel ik nodig heb omdat ik nog steeds twijfel of het 100x of 140x word Verder begrijp ik echt dat het niet slim is om zo te beginnen maar ja its not my call
 5. Welke afzuig capiciteit raad je aan in mijn geval dan? De plan is om een hok te maken en graag zonder tent maar als er anderen zijn die een tent boven een hok zouden verkiezen hoor ik het graag. En over de hitte heb zelf eens gezien dat er een ruimte was met ongeveer dezelfde afmeting ( 3 x 4 ) maar dan met zeker boven de 10 lampen. Wel met een temp van 30/31c niet echt bepaald gezond maar ‘t kon wel
 6. Het is een ruimte met aan een zijde een grote raam, en t grenst aan mn balkon.. kan ik vanaf beneden inblazen & en via een deur uitblazen naar gang of andere kamer er naast? snap nu ff niet waar t handig is om t aanzuigen, ik zie denk geen andere oplossing een gat in muur en inblazen vanaf de douche?
 7. Beste; ik beschik een ruimte van 3 bij 4m, mijn plan was 9 x 600 watt te plaatsen maar ik vroeg me af of ik met 2500m3 en 1500m3 door kom?
 8. Beste, Kan je amnees stekken gelijk op 12/12 zetten of is het verstandig om weekje voor te groeien? Graag jullie persoonlijke mening. hartelijk dank!!
 9. Hoi, ik kom me even voorstellen! My name is Cannabies, Ik loop al zeker meer dan 2 jaar hier op ‘t wietforum te lezen met alle plezier! Mijn ervaring met growen is niet heel veel, ‘t begon met knippen voor een maatje ( 12x600) Ik was gelijk verkocht, daarna een ruimte gefixt en onderhouden met zeker meer dan 12x600watt. ( water geven ect kutwerk xD) maar goed dat heb ik een beetje gezien, en vind het prachtig om zo’n kleine tuintje te zien. Ik blijf elke dag meer leren op wf, want de gouden regel is hier denk ik LEZEN LEZEN LEZEN. Ik heb binnenkort een leuk projectje en ik hoop dat ik jullie hulp soms kan gebruiken. Hartelijke groeten, CANNABIES
 10. Beste mensen Weet iemand of er een growshop is waar ik gewoon langs kan gaan? bedankt alvast!
×
×
 • Create New...