Jump to content

Knakie070

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Knakie070

  1. Dag 78. 12/12 dag. 50 sorry voor de late update , vandaag begonnen met spoelen . Foto’s zijn van gister voor het licht aan ging.
  2. Dag. 63 12/12 dag. 35 op een paar verbrande puntjes na , gaan ze wel ok . De planten die ik heb geknakt doen het prima, en groeien rustig verder . Denk dat ze nog een week of 4/5 moeten . Zal volgende week weer een update plaatsen
  3. Dag. 56 12/12. 28 @Limbicsorry voor de late update . Ben te druk met werk, Heb de achterste planten geknakt. Ze groeien allemaal weer de lucht in.@kwkridd dit zijn echt rare planten , 2 zijn gaan strekken als een malle en de andere blijven normaal. Zal in het weekend een update te plaatsen.
  4. @Fearghus de achterste zijn goed gestrekt. De topjes zijn in de maak .
  5. @greentjeonatripIk heb nog de ruimte ,denk/ hoop dat de meeste rek eruit is , zal het nog 2 dagen aan kijken , anders buig ik ze om .
  6. Update Dag 43. Dag 14. 12/12 Je kan zien dat er sativa genen in zitten ,de 2 achterste zijn heel erg gaan strekken . Zit met mn ec op1.55 en ph 5.8. Voor de rest is er niet veel te melden, de topjes beginnen door te komen
  7. Mooi veldje is het geworden Johnny , hoop dat het een mooi score oplevert.
  8. Had ook nooit geduld maar met de tijd wordt het normaal ,tel sowieso 2 tot 3 weken extra , en zo blijf je bezig met de hobby. Ik moet zeggen dat het bij mij de laatste 2 weken ook gaat kriebelen. Zie dat de plant Links achter goed gestrekt is .
  9. @Limbic thanks, hoop dat het een lekker rokertje wordt, de geur is al heerlijk!
  10. Update . Dag 36. dag 7. 12/12 de gelato’s staan een weekje op 12/12. Een plant komt er met kop en schouder boven uit(links boven) zit met mijn ec op1.4 en ph 5.8 . Temp en LV zijn in orde . Geef ze nog een week groei mee en zal einde van de week een keer water geven met extra enzymen , zo begin ik rustig aan met bloei .Ik heb hier en daar al een bloei haartje gespot! Ben zeer tevreden met het resultaat tot nu toe . volgende week weer een update.
  11. @sok dat is een mooie opbrengst , ben zeer benieuwd naar de smaak. De geur is al heerlijk laat staan de smaak
  12. Dat ziet er top uit. Echt een vet veldje
  13. Dag 27. (Dag 1 bloei) Zal komende weken 1 update per week plaatsen.
  14. Ik spoel altijd een keer met enzymen voordat ik bloei geef. Ik heb zelf geen ervaring met auto’s , maar begin zelf altijd met bloei voeding als ik bloei haren zie.
  15. Ziet er top uit fearghus. De planten met topvorming kan je wel al bloei voeding geven .
  16. @Fearghus thanks, ben benieuwd hoelang het bij dit soortje duurt voor de eerste bloei haren zich laten zien. Heb gelezen dat ze nog wel 10 tot 14 dagen kunnen strekken .
  17. Dag 26. Net de klok terug gezet naar 12/12 . Nu maar wachten op de eerste bloeiharen , tot die tijd geef ik ze nog groei voeding .
×
×
  • Create New...