Jump to content

Hobbygrower

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hobbygrower

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nederland
  • Interests
    Cannabis
  1. Ik was ervan op de hoogte dat de Promix niet voor bemest is Zat zelf te denken om 1 zak lightmix met 1 zak promix te mengen, om zo een arm lightmixje te maken.
  2. Ja juist, hier zit zeker een logica in man, ik heb nu toevallig een Lightmix die ik nog niet eerder heb gebruikt omdat de winkels hier in het noorden vaak wisselen van merk, dit keer is het de "Atami Janeco-Lightmix" geworden. Ik ga dit zeker in mijn achterhoofd houden en de volgende ronde gewoon proberen. Bedankt voor het meedenken!!
  3. @vakman Ja precies, zal hier wel netzo zijn, het zou 90% indica moeten zijn deze Northen Lights van Sensiseeds, maar ze trekken erg de sativa kant op, en slechte genetica is geen cure voor haha Sensie was ooit goed maar de laatste drie strains die ik had staan vielen mij zwaar tegen.
  4. Ik heb 1 tab per 11l potje gedaan en die heb ik niet verkruimeld maar door de helft gedaan, misschien wel aan de diepe kant (10cm) De klauw begon vrij snel, na 1 week bloei begonnen ze lichtelijk te klauwen. De hoofdstam was wel redelijk sterk op de laatste 10cm na, zelfde verhaal van de zij takken. Inmiddels na het toevoegen van Kiezelzuur (silicium) zijn de stammen en zij takken weer super sterk en de klauw is denk ik redelijk onder controle nu. Ec te hoog lijkt me erg sterk aangezien ik pas lichtelijk (0,5ml/l Bac bloei 1ml/l Bac PK booster, niet elke dag) ben gaan voeden vanaf week 4, maar inderdaad zou dit ook door een te hoge ec kunnen komen omdat je dan ook veel N meegeeft. Grotere potten is misschien wel een betere optie, Maar 11l potjes moet geen probleem zijn. Koud staan ze zeker niet, op de grond gemeten is het op zijn laagst 19,2c geweest. De bladstelen zijn lichtelijk paars maar absoluut niet donker paars, donkere bladeren met glans is wel sprake van..
  5. Bedankt voor de reacties jongens! @Aquar Cannabisplanten die te nat staan laten hun bladeren hangen, de naar beneden gebogen balderen voelen dan nog wel gewoon stevig aan en krult het gehele blad omlaag, niet alleen de puntjes.. Donkere bladeren en klauwende punten is voor zo ver ik weet echt stikstof vergiftiging . Je ziet ook dat de plant in feite stikt vandaar dat klauwen, met name die kleine blaadjes rond om te toppies. Ik denk echt dat deze dames de tabs niet zo waarderen aangezien de andere drie (cookies) wel gewoon goed gaan. Eind van de week zal ik even nieuwe fotos plaatsen
  6. Lekker man, ziet er goed uit! Ik volg zeker, peace..
  7. Gewoon kraantjes water geef ik ze, zuur het niet af. Ik denk zelf dat dit soortje gewoon niet goed tegen die tabs kunnen, heb er ook drie cookies in staan die wel super gaan, die staan op de zelfde lightmix met tabs schimmels en bacto.
  8. Hallo iedereen, Ik zit met wat vragen, kweek al zo'n 8 jaar en nu voor de tweede keer met de tabs bacto en schimmels van sannie, dit verloopt niet zo als ik had gehoopt. Sinds ik deze manier probeer heb ik slappe steeltjes, donkere en klauwende bladeren en slechte bloemvorming. Ik denk zelf dat de dames veel te veel stikstof opnemen? Tabs te diep? (10cm) 1 tab door de helft per 11l lightmix Heb ze nog niks anders dan kraantjes water gegeven en ben nu 6 week verder, 2 week groei en 4 week bloei. Hopelijk spot iemand hier wat er fout gaat, al het advies commentaar is welkom. Verder zal ik regelmatig even een updateje plaatsen. Tent DR240 2x Dimlux extreem 600w (waarvan ik de laatste jaren maar met 1tje draai) Armatuur Ajust a wing medium 1000m3 Softbox 1000m3 Can filter Janeco-Lightmix in 11l potjes Bac voeding Tabs van Sannie Schimmels van Sannie Bacto van Sannie Sensiseeds Northen Lights reg Bovenste 4 fotos zijn genoemen aan het eind van Week 3 Bovenste 4 fotos zijn genoemen aan het eind van Week 4
×
×
  • Create New...