Jump to content

Kluns

Full member
 • Content Count

  1,785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Kluns

 1. Het is allemaal niet zo spectaculair hoor haha. In de 120x120 staat de aeroflo hydro. Daar heb ik net een leuke ronde met ammy mee gedraaid, toch wel de mooiste ammy toppen die ik ooit gekweekt heb! Kan ook aan de andere genetica liggen. En in de 90x90 heb ik een aarde kweek met Glookies #9. Daarnaast heb ik een moedertent van 60x60 waar ik me genetica en stekken bewaar. Gaat prima zo . Misschien binnekort maar weer eens een verslagje doen.
 2. Ze hebben het een beetje te warm gehad, omdat de lampen er te dicht op hebben gestaan. Foto #3 staat nog maar 5cm van de lamp af. Dat plantje is wat groter als de rest, dus die heeft gewoon pech gehad en de rest gaat profiteren van de lage lamp stand. Maar ik moet zeggen dat ik er niet wakker van lig hoor, van dat kanoblad. Het gaat prima zo en gaat weer een leuke ronde worden. Ik hou de lv goed in de gaten en 2 ventilatoren zorgen voor een aangenaam briesje. Nog geen ontvochtiger nodig.
 3. De geselecteerde #G9 doet het goed in me tentje. Ik dacht laat ik nog eens wat plaatjes droppen. Dag 37 Groetjes Kluns
 4. Netjes man, daar ga je geen spijt van krijgen.
 5. Ik rook zelf niet, maar anders had ik het graag gedaan .
 6. Ja precies, heerlijk zo n 7 weken soortje
 7. Sowieso knap gedaan. Maar ik heb zijn kweek gevolgt, en als ik dan zie hoe goed die planten het naar hun zin hebben gehad, dan vind ik 1op1 tegenvallen. Vandaar dat ik zeg dat het geen grote brenger is. Als dit de standaard amnees had geweest dan had hij de 1/1.5 wel gehaald denk ik. Maar LH is wel een kwaliteit soortje
 8. @Fearghus er ligt hier wat lekkers voor jouw te drogen.
 9. Geen top brengers maar wel top kwaliteit en lekker snel klaar. Leuk soortje .
 10. Nog even een vraagje... Ik heb een kweekje met minerale voeding die op ze einde loopt. De bedoeling was 10 dagen rijpen met ripen van ghe en dan nog 2 dagen spoelen met flashkleen. Maar aangezien er wat veranderd is mbt mijn vrije tijd, zou ik graag nu na 7 dagen rijpen gelijk alles willen omhalen zonder te spoelen. Mijn vraag: Gaat dit ten koste van de kwaliteit/smaak? Er is al 7 dagen geen voeding toegevoegt... Wel Ghe ripen Hydroguard Aptus regulator Waterstofperoxide.
 11. Nog even een vraagje... Ik heb een kweekje met minerale voeding die op ze einde loopt. De bedoeling was 10 dagen rijpen met ripen van ghe en dan nog 2 dagen spoelen met flashkleen. Maar aangezien er wat veranderd is mbt mijn vrije tijd, zou ik graag nu na 7 dagen rijpen gelijk alles willen omhalen zonder te spoelen. Mijn vraag: Gaat dit ten koste van de kwaliteit/smaak? Er is al 7 dagen geen voeding toegevoegt... Wel Ghe ripen Hydroguard Aptus regulator Waterstofperoxide.
 12. Nee, alg is gekomen door het lichtval. En de schimmels zijn er gekomen door de alg.
 13. Ik spreek alleen uit eigen ervaring. Ook verkondig ik dingen niet als waarheden maar als een mening. Bij mij is het het geval dat de waterstofperoxide niet heeft geholpen...
 14. Als ik hem ga testen ben ik bang dat ik het niet meer na kan vertellen
 15. Het kan snel gaan @komando. En eerlijk is eerlijk, je gaat niet iedere dag ieder topje nalopen om te kijken of ze rot hebben. Al moet je de laatste weken wel extra opletten natuurlijk. Ik moest met me blue cheese 21 grote toppen wegknippen met rot. Als ik jouw was zou ik alles goed nalopen en oppassen met de toppen met rot erin, zodat het niet over gaat naar de rest. Als de wiet om kan, zo snel mogelijk om gooien.
 16. Ja dat denk ik wel... Ik zou hem voor de zekerheid wegknippen en dan kan je hem openmaken om het beter te zien.
 17. Ziet eruit als kwaliteit @Xaim.
 18. Ik heb zelf ook schimmel en gebruik ook waterstofperoxide, maar weg gaat het er niet mee. Bij mij komt het door het licht, maar ik zie dat jij dat probleem al hebt opgelost.
×
×
 • Create New...