Jump to content

Kluns

Full member
 • Content Count

  595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Kluns

 1. Dag 14 Sinds het dieven hebben ze geen seconde stil gestaan met de groei en gaat het nog steeds goed. De planten die getopt zijn blijven lager als de planten die niet getopt zijn. Je ziet er dus een paar uitsteken. De stelen van mijn planten zijn nog nooit zo mooi groen gebleven als deze ronde tot nu toe. Gister heb ik nog wat bacto gegeven, ongeveer een halve theelepel per plant. De 2 grootmoeders groeien ook langzaam aan mee. Hopelijk kan ik er over een paar weken 16 stekken ervanaf trekken.
 2. Aardige jungle zo. Heb je helemaal geen blad verwijderd? Word een mooie ronde.
 3. @vakman Hij heeft bijna alleen maar op vol vermogen gedraaid. @VolcanicSea bedankt. Ik had nog meer kunnen weghalen denk ik, maar rustig aan beginnen ermee. Als het bevalt dan haal ik de volgende keer nog meer weg! Het is sowieso al een voordeel met water geven, je ziet tenminste wat van onderen. @Kees A Inderdaad, wat meer grotere en zwaardere toppen zie ik liever als dat fluff en is fijner knippen. @M0251 Die spinpro gebruik ik ook, maar dan nog is het gewoon pokkewerk. Geef mij maar alleen grote dikke toppen. Dan ga ik die liever met de hand knippen als al dat kleine met de spin. En niet te vergeten is het leuk om te zien wat hier straks vanaf gaat komen omdat ik met HPS iets van 460 eraf gehaald heb met 16 stuks ( uit zaad). En nu dus met 16 stekken onder LED. Dus als je twijfelt of LED beter is als HPS dan zou ik dit topicje ff in de gaten houden.
 4. Thnx Ze groeien nog steeds door, ze hebben niet stil gestaan.
 5. Dit was gister, geen stress te zien van het dieven.
 6. @Kees A voeding wacht ik sowieso nog mee. Er zit 1 tab per pot in en dat was eigelijk al teveel voeding. @pindarots123 Mooi voorbeeld die foto's. Jij hebt nog meer weggehaald dan ik. Ik durfte het niet aan om nog hoger te gaan met weghalen. Wat voor soortje heb jij staan dan?
 7. Dag 11. Zo! De dames zijn net flink 'gediefd'. Ik heb geprobeerd om het op de @Head Honcho manier te doen, en ook op dag 11 net als hij. Hopelijk heb ik het goed gedaan en heb ik straks minder fluf. Ook heb ik wat blad weg gehaald. Groetjes Kluns
 8. Ziet er ook goed uit. Op hoeveel cm afstand heb je je licht hangen? Ze zullen nu wel hard gaan groeien. Ga je ze ook nog dieven?
 9. Er kan nog van alles misgaan hoor haha. Hopelijk geen toprot meer. De temp is nu beter. Vanmorgen nog ff snel gekeken en ze keken nog blijer ( bladeren omhoog).
 10. @Piffer en dan ga ik ze nog een keer dieven als de groei gestopt is. @Buyuk ben benieuwd hoe die van jouw gaan als je geschakeld hebt. @Xaim Thnx man. Er is ook geen paars steeltje te bekennen dus heb het idee dat ze het naar hun zin hebben.
 11. Kijk @vakman, zo kan je het ook bekijken
 12. Jep @Kees A, al zijn er wel 5 die wat achterlopen maar die groeien nu ook goed. Die heb ik niet getopt. De andere 11 wel.
 13. Dag 5 Wat mij opvalt met stekken is dat het allemaal even snel groeid. Ze zijn allemaal even hoog, dat is met zaad wel anders!!
 14. Leuk man, mooie setup. Waarom heb je niet voor grotere potten gekozen? Ik volg je in ieder geval
 15. Gele strips, en idd wat vakman zegt het laagje zand werkt het beste. Vorige keer was ik er helemaal vanaf na dat laagje zand. Vanmorgen heb ik ook wat zand bij mijn moeders erop gegooid.
 16. Gaat goed he. Ik heb er ook altijd last van, iedereen wel denk ik. Die gele vangstrips zijn goed, zand eroverheen is goed. En je kan Kaneel Thee maken.
 17. 40%. Maar ik heb het idee dat hij onder de 38% niks doet...
 18. Met dit soort dagen zijn ze continue aan en blijft hij steken op 19.1
×
×
 • Create New...