Jump to content

keyser

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About keyser

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ik slaap minder goed als ik gesmoord heb. En als ik stoned ben, gaat de tijd echt traag. Maar dat is geen probleem
  2. keyser

    Probleem

    Ik stond rustig op het perron te wachten op de trein naar antwerpen en ineens kwamen daar totaal onverwacht 3 mensen met een hond van achter mij. Ze vroegen of ik "illegale" genotsmiddelen bij mij had. Ik had ze echt ni opgemerkt. Goed,natuurlijk ontken je dit eerst. Het zat trouwens in mijn kous. Ik maak rustig mijn zakken leeg,maar wat komt een antwerpenaar dan in godsnaam in roosendaal doen? Dus ik kon mee naar hun kantoor voor verder onderzoek. Daar heb ik mijn wiet dan maar vrijwillig uit mijn kous gehaald en afgegeven. Ik had mijn schoenen en kousen toch moeten uitdoen. Nu ja, er is gewoon een inbeslagname gebeurd en geen pv opgemaakt. Dus verdere gevolgen zal dit niet hebbe denk ik. Het is trouwens de eerste keer dat ik gepakt ben.
  3. keyser

    Probleem

    idd,traject antwerpen-roosendaal.
  4. keyser

    Probleem

    Nee,volgens mij is er geen pv opgemaakt omdat het om zo'n kleine hoeveelheid ging. Enkel een papier voor inbeslagname.Dus normaal hoor ik daar niks meer van zeker? Ga toch redelijk vaak naar Nederland met de trein en nog nooit controle gehad. Bij deze heb ik mijn lesje echter wel geleerd.
  5. keyser

    Probleem

    vanmiddag ben ik als meerderjarige belg met 4,8 gram wiet gepakt in een Nederlands station als ik de trein terug wou nemen naar Belgie. De wiet is in beslag genomen maar wachten mij nu nog verdere problemen?Ik heb enkel een papier van inbeslagname moeten tekenen. Wordt dit doorgestuurd naar de Belgische politie of hoef ik mij verder geen zorgen meer te maken?
×
×
  • Create New...