Jump to content

NOGDread

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NOGDread

 1. Heyos. Gorilla 1.2m2 "shorty" tent vanwege het lage plafond. Moet zeggen, tent voelt als kwaliteit. We zullen het zien na een paar jaar rits open/dicht doen. Hortifan 160 Ultra Silent 530m³ 160mm zuiger met een can 333 filter. Op een CLi-mate controller. 2 ToDoGrow led samen 410watt. Op een davin relais box, omdat het kan. 2 klip fannetjes. Bluelab continue meter voor de leut (Ik groei op Biobizz aarde) We meten ook de wortel temp, de tent temp op midhoogte en de kamer temp buiten de tent. Ook de lv. 16 Amnezen stek. Sommigen zijn niet zo mooi... We zitten inmiddels week 2.
 2. NOGDread

  NOT OGDread tent

  aha, ik kan de tube heater 24h aan laten... nu gaat ie uit tijdens lamp aan. Ik kijk effe de waardes morgen na, maar een goed idee.
 3. NOGDread

  NOT OGDread tent

  Oh, ik heb een ontvochtiger in de ruimte buiten de tent. Die heb ik ook aangezet. Meer om te kijken hoe het regelt zo voor de tent. Nu nog niet bang voor de lv, maar later kan het problemen geven.
 4. NOGDread

  NOT OGDread tent

  Nee, 50% denk. Word geregeld door temp. Heb net tube heater geplaatst zodat de nacht wat warmer, en hopelijk wat lager lv. Temp is 2 graden hoger, lv iets lager. Wat nog kan idd. is de afzuiger vol aan. Dat moet misschien op het eind.
 5. NOGDread

  NOT OGDread tent

  Vond het al weinig, Dank! 1000 watt op 1.2 x 1.2 is niet abnormaal. Dit is 410 watt. Ik heb een extra balk als het nodig mocht zijn, maar er komt zoveel licht vanaf die 410 dat ik het er nauwelijks bij kan zetten denk ik! Ik ben reuze benieuwd naar mijn eerste led oogst.
 6. NOGDread

  NOT OGDread tent

  vol open, maar hoog. Om te zien hoe ze werken met de temp vooral. Iets omlaag gezet toen ik ging bloeien.
 7. NOGDread

  NOT OGDread tent

  dit twee keer (1.2 x 1.2 m 4x4 f): https://www.todogrowled.com/gb/tgl-led-grow-lights/47-tgl-2203590.html
 8. NOGDread

  NOT OGDread tent

  Nu 50 cm vanaf de hoogste plant. Vanochtend was dat denk ik 40 cm ofzo. Te dichtbij volgens de leverancier zelfs. We zitten pas in week 2 bloei. Pre Floracion! Ole! tabladedistancias (1).pdf
 9. NOGDread

  NOT OGDread tent

  Te dicht bij. Scherp! De leds zijn nieuw voor me, dus effe kijken hoe of wat met de afstand. Ik heb ze 10cm hoger geplaatst, ze groeien ook als apekool. 130 watt tube heater geplaatst, schakel aan in het donker. Nacht temps van 18 is me net wat te laag. Dat helpt! Afzuiger wat koeler gezet, streef naar 22.5c Vind lv iets te hoog, ze zuipen steeds meer nu. Voor het eerst twee dagen achter elkaar water gegeven. Ongv. 5L totaal per keer.
 10. Zeker, de kweker speelt een rol. Dus dubbelcheck licht inderdaad. Maar de ene soort gaat herma als ik een twinkel in mijn oog heb en de ander niet he. Das genetica.
 11. NOGDread

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  En als we niet legaliseren, en net zo belangrijk, liberaliseren, dan blijven we hangen bij bedrocan en JH uit de jaren 90. Er lijkt geen enkele beweging in bedrocan om andere strains en andere thc/bdc profielen te proberen.
 12. Bij regulier zaad zijn de snelste planten vaak mannelijk. De snelste, grootste planten uit zaad vind ik daarom altijd een beetje verdacht.
 13. NOGDread

  NOT OGDread tent

  Hm, zal es goed inspecteren als het licht aangaat.
 14. NOGDread

  NOT OGDread tent

  zou kunnen. Waar wijst dat op?
 15. Greenhouse... laat ik zeggen dat de resultaten kunnen wisselen. Ik heb geloof ik wel 10 pheno's Arjans Haze gezien. Sommige waren lekker. Gewoon proberen. Als het maar 1 plant is, en een paar toppen, geen ramp. Maar die plant HEEL goed in de gaten houden.
 16. En bedankt. Ik heb deze greenhouse kalashnikovo's nog liggen.. Ga ze maar niet ontkiemen.
 17. Alle toppen bekijken. Is dit op 1 plant? Als het maar in een paar toppen zit die verwijderen. ALs het maar 1 plant is en de andere zijn ok, zou ik ernstig denken om de plant te verwijderen. Anders alleen de bananen, als je het kunt managen tot het eind.
 18. NOGDread

  Eerste binnen kweek auto's

  Everest is boss level.
 19. NOGDread

  NOT OGDread tent

  20190209_202124.mp4 Dag 9 bloei. Alles is prima. 20190209_202124.mp4 20190216_182052.mp4
 20. NOGDread

  Eerste binnen kweek auto's

  lv 27? Wellicht wat te laag.
 21. NOGDread

  Stardawg & Sinmint Sorbet 

  aha, Je geeft geen grow? ( extra N)
 22. NOGDread

  Stardawg & Sinmint Sorbet 

  Top kweekje. Leuk ook die stekjes. Waarom BAC bloei en geen biobizz? (Ik zie dat vaker)
 23. NOGDread

  5 x Anesthesia scrog 600w

  nacht temp 17.6, lv 76% Dit is wel opletten geblazen. Liever iets warmer en droger als we gaan bloeien he.
×