Jump to content

Turbo62

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Turbo62

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. We zijn weer een weekje verder dus weer tijd voor een updatje!! Omdat het weer niet 100% was besloot ik om de meiden binnen te zetten onder 50w led.... geen idee of dit veel help maar ja. anesthesia 1! anesthesia 2! verder geef ik ze 3ml grow 1-2mlbloom 1ml top max /l anesthesia 1 drink rond 800ml elke twee dagen en de anesthesia 2 rond de 600-650! turbo out!
 2. Tijden het lst was de stam geknapt. Meteen tape eromheen maar zag een paar dagen later dat het gewoon helemaal doorgebroken was en had ook geen rooting powder ofzo. Helaas maar wel weer een leer moment!
 3. De meiden zijn nu 5 weken oud en helaas is er eentje gestorven... We houden nog de Anesthesia 1 en 2 over. Anesthesia 2 Anesthesia 1
 4. Hoi FNTSTK, Ik ben ook begonnen met een buiten groei. Mijn dames zitten nu 25 dagen in de grond als je fotos wilt zien kan je mijn forumpje bekijken om tevergelijken. ik Gebruik wel Biobizz Nutrients. Denk dat de plantjes voor week tweee een beetje klein zijn, zeker omdat de rond eind van week 3 gaan bloeien! Success!
 5. IK GA NIET TOPPEN! Thanks boys! Ok! Stokjes gaan we regelen! Thanks voor het advies!
 6. Goedemiddag iedereen! Vandaag is dag 23 voor de meiden! Ik heb de Anesthesia #1 zondag LST gegeven De Afghan Mass XXL Auto werd op dinsdag (Getrained) de Baby Anesthesia #2 ga ik verder niks mee doen gewoon zo laten groeien. Ik gebruik momenteel aleen nog Biobizz Grow, 1ml/l elke twee tot drie dagen als de meiden dorst hebben! Paar dagen dat de zon op vakantie was dus dan drinken ze een beetje minder... Ik denk dat ik nu ga beginnen met 1.5ml grow/L en ook 0.5ml/l bloom. En de voeding daarna wil ik de bloom lanzaam omhoog brengen. maar omdat ik niet veel ervaring heb met biobizz en omdat ik geen nutrient burn wil, denk ik dat ik mischien te weinig bio-grow heb gegeven!? Dit zijn de meiden! Dag 23! te klein? of ok? Denk ook dat week 2 veel stretching was door het slechte weer? kan dat? Meiden zein niet heel compact. Nou we beginnen met de Anesthesia #2 Deze dame is altijd een beetje achter geweest maar ziet er volgens mij beter uit. de nieuwe bladeren zien er goed uit niet crinkled. ik dacht mischien is het leuk om te zien wat er gebuert om deze te toppen, maar denk dat ik em zo laat omdat het niet de snelste is! wat denken jullie? Anesthesia #1 Deze meid Ging altijd al hard dus dacht ik lst. Ik zie dat ik een paar fouten gemaakt heb en had de lst beter kunnen doen maar denk dat ik em nu zo laat!... Afghan Mass XXL Auto De Afghan is een dagje achter op de Anesthesia #2 en die heb ik twee dagen na de A #2 ook met LST op de zelfde manier helaas. Ik laat het ook zo! Laat me weten wat jullie denken over nutrients? en over de maat van de meiden... en alle advies is is zeker welkom! Turbo62 Out!
 7. Fearghus! Hoi ik zet ze nogsteeds binnen in de avond omdat het weer zo schommelt.
 8. De meiden zein nu 8 dagen verder en in totaal op dag 17! Anesthesia #2 groeit een beetje traag en de bladeren zijn soms een beetje verkreukeld. Afghan Mass XXL Auto gaat langzamer dan de anesthesia maar deze duurt ook langer ziet er best ok uit. Anesthesia #1 deze gaat volgens mij goed we zullen zien!
 9. Hallo! We zijn weer 8 dagen verder en momenteel is het weer een beetje dus de babies staan nu twee dagen binnen. Het is nu dus dag 9 voor de dames. Zo staan de dames er vandaag bij: Anesthesia #1 De Anesthesia 1# is de grootste van alle drie. De bladeren zien er goed uit en overall een gezond plantje. Als ik dit vergelijk met de anesthesia #2 vraag ik me af of er iets mis is met de A#2. Afghan Mass XXL Auto De afghan gaat gewoon volgens mij gaat het prima. Anesthesia #2 Dit plantje groeit een beetje minder langzaam dan de Anesthesia #1 de bladeren zijn ook een beetje raar gebogen. Wiet iemand of dit wat betekend? Ik ga in twee dagen beginnen met voeding biobizz-grow. 0.5ml/L als iemand advies heeft hoor ik het graag!! Turbo62
 10. Hoi Spacey! Heel erg bedankt voor je advies ik doe ze elke dag pas naar buiten als het 10 graden is en in de avond. Ik had ook nog een vraag of iemand mischien ervaring heeft met een kweek lamp gebruiken voor een buiten groei. De babies staan nu in de greenhouse. dus dacht mischien een light toevoegen voor als er weinig zon is?! Laat me weten! Dank, Turbo62
×
×
 • Create New...