Jump to content

Onrust

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Onrust

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. HOI! 40+, sinds 5 jaar officieel de diagnose ADHD. Het liefste ben ik de hele dag een beetje onder invloed van een hoog THC (high) wietje. Ik hoef dan maar 1 puur pijp per keer te roken en kan daar dan een (halve) dagdeel op functioneren. Desnoods sla ik twee dagdelen over, maar dat creëert wel wat interne onrust: moeite met dingen ordenen en een gejaagd gevoel over me. Ik zie pas een jaar een of drie de medicinale werking van cannabis. Was ik voorheen nog wel eens van mening dat ik mezelf maar eens aan moest pakken (Stop toch eens!), vind ik mezelf momenteel met name een medicinaal gebruiker, met af en toe een recreatief uitstapje. Persoonlijke visie/conclusie: Geef in ieder geval de boel vrij. Laat (ADHD) patiënten zelf hun medicatie maken en zorg voor meer reguliering op de huidige markt. Laat de keuze van medicatie altijd bij de patiënt zelf. En kom zo veel mogelijk tot oplossingen tussen de patiënt, behandelend arts en uiteraard de verzekeraar. Er is in dit land nog veel te winnen.
  2. Draait het inmiddels een beetje? Succes in ieder geval!
  3. Hey Rudy, ik ben zelf ook bezig met zo'n Chinees dingetje, was een gegeven paard. Zal de resultaten t.z.t. wel delen.
  4. Maar verder een vrij rustige gozer hoor. Ik rook nu ongeveer een jaar of 30. Afgelopen zomer heb ik een buitenkweek gehad en heb sinds kort een bescheiden binnenkweekje. In eerste instantie hoop ik hier met name wat te leren door mee te lezen, en door vragen te stellen over de dingen waar ik tegen aan loop. Zal me zo eens inlezen hier. Tot ziens op het forum! Groet, Onrust
×
×
  • Create New...