Jump to content

Trevor Philips

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About Trevor Philips

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ik weet het! Wilde echt een goede verslag bijhouden. Maar gaat niet altijd even makkelijk. Laatste weekjes te druk geweest met een nieuwe locatie. Dacht weinig aan foto's maken en updaten! Next time indeed! Greets, Trevor
 2. Dit zijn nog de foto's van gisteren. Totaal 9 uurtjes lopen knippen! 7 volle netten van 1x1 meter. Wat is de ideale temperatuur om aan te houden komende dagen? 20 graden?
 3. Ja klopt ik heb de maxi controller in huis maar niet aangesloten. Een beetje lui geweest in het begin geweest. De volgende ronde zal ik 'm gebruiken. Thanks for the tip!
 4. Greetings fellow kwekers, Ik heb de topic laatste tijd verwaarloosd. Te druk geweest en weinig tijd gehad om mooie foto's te maken. Goed nieuws! Het is week 10 en dat betekent lekker knippen! Net een aantal uurtjes begonnen en het gaat aardig snel met de Tumble Trimmer. Een echte aanrader. 150 plantjes heb je binnen 1 dag geknipt en netjes op netten geplaatst. Zie de foto's hieronder! Wat mag ik aan gewicht verwachten denken jullie? 150 plantjes onder 8x720watt dimlux. Greets, Trevor
 5. Mapito is nieuw en eerste keer in gebruik. Ik had een vatje van 100L aangemaakt en ph 5,7 ec 0,7 aangehouden en alle potten even goed gespoeld. Daarna pas stekjes geprikt.
 6. Thanks for the tips guys! Om te beginnen pomp ik elke 2 dagen 150L erin. De volgende dag is alles weg. Ik pomp dus niks uit. Ik doe dit al jaren en vind het prima zo! Afpompen na een uurtje heb ik weleens gedaan maar doe ik sinds de laatste paar oogsten niet meer. Ik reken op deze opbrengst zodat ik kan omschakelen naar opticlimate+co2. Ik zal dan een grotere tent aanschaffen passend voor 200 potten (480x240cm). Opticlimate betekent dus ook een veel kleine afzuiger aanschaffen. Heb dan geen last meer van te hoge temperaturen. Planten die er nu instaan zijn niet meer dan 1meter hoog. Enkele uitschieters maar dat lijkt me geen ramp. Ik heb alle planten ook getopt in week 2. Ik zal vanavond weer een vatje erin pompen en even voor deze keer afpompen na een uurtje. Om te kijken welke waardes eruit komen.
 7. Niet alle plantjes. Ongeveer een kwart zijn wat te licht van kleur of zelfs geel.
 8. Lucht die wordt afgevoerd gaat direct naar buiten, ja. Slang van 315mm. Het is gwn te warm in de kamer waar de tent staat. Ik kan geen raam open laten (ook niet op een kiertje), anders kunnen de buren zo meekijken. Hierna meteen een opticlimate aanschaffen voor de perfecte klimaat.
 9. Hoe komt het dat ik nog steeds gele bladeren heb? Ec te laag? Klimaat probleem? Anyone? Greets, Trevor
 10. Eind week 6: temperatuur overdag blijft rond 30 graden ondanks 2 lampen uitgezet. Temperatuur in de nachturen ligt rond de 20. Hier wat foto's in de nachturen:
 11. Er staan momenteel 3 ventilatoren aan. Ik zal dan eentje uitzetten en de andere 2 op de laagste stand zetten. Temperatuur probleem wordt hopelijk opgelost, heb nu even 2 lampen uitgezet. De lampen dimmen kan ook inderdaad maar dat wilde ik in week 8 doen. Ik wil daar nog even mee wachten. Heb begrepen dat de toppen wat harder en compacter worden wanneer je in de laatste 2 weken de lampen laat dimmen. True of false?
 12. Thanks for the tips guys! Temperatuur probleem is inderdaad omdat ik de ramen niet zomaar de hele dag open kan laten. We hebben geen zin dat de buren mee kunnen gluren natuurlijk! Veiligheid gaat voor uiteraard! Ik heb 2 lampen uitgezet. Dus vanaf nu de laatste weekjes zal ik met 6 lampen draaien. Hopend dat de temperatuur wat zakt en wat betere resultaat behaal einde van de rit! Ik zit nu in week 6 dus nog 3 volle weken te gaan!
 13. Update week 6: Temperatuur overdag blijft hangen rond 29/30. Heb de thermo al een paar dagen op de potten geplaatst in plaats van boven de lampen opgehangen. Vatje gemaakt van 150L Ph: 5,8 EC: 1,75 Topbooster: 35ML Super-PK: 75ML Enzym+: 40ML Atami A+B: 200ml/200ml Bladeren zijn nog steeds wat lichtgroen van kleur vind ik. Wil niet nu al te hoge EC aanhouden in week 6. Toppen zien er overal redelijk mooi en groot uit (zie foto's). Lampen zojuist helemaal omhoog geplaatst. Tenthoogte is 215cm. Ik weet niet of dat nog effect zal hebben, maar toch even gedaan!
×
×
 • Create New...