Jump to content

DvgGrow

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DvgGrow

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 2 roosters van 30x6 cm. Deze zitten onder de flappen achter de planten. 180m3 p/u afzuiging, deze moet nog vervangen worden voor een 220-360m2. Dit wil ik trouwens ombouwen. Luchtafvoer beneden en aanvoer natuurlijk boven.
  2. Omdat ik denk dat ik alles uitgesloten heb. Maar het kan natuurlijk een combinatie zijn. Maar voor mij was wel duidelijk dat ik tijdens de groei veel problemen heb gehad, tot dat ik het licht ging dimmen. Helaas heb ik geen apparatuur dat ik mijn lumen en kleuren kan meten. Heb je misschien andere suggesties waar het aan zou kunnen liggen? specificaties: 176 lm/w x 320 = 56320lm/m2 ongeveer 900u/mol, uitgerekend met een cree cxb calculator + 10%.
  3. Hey kwekers, ik heb een vraag, mededeling over mijn verlichting. Ik gebruik sinds 2 maanden de ‘citizen CLU058 3500K, 64W p.s. 5 stuks op 1m2 een totaal van 320W. Tijdens de groei is gebleken dat ik teveel licht heb gegeven. Hierdoor zijn mijn planten klein gebleven en zelfs in de groei gestagneerd. Op het moment dat ik er achter kwam dat mijn licht teveel was, heb ik alles uitgesloten. Volgens de leverancier moest ik nog meer licht geven door ze er dichter op te hangen, met verslapte planten te resultaat. Uiteindelijk het licht gedimpt tot 180W en op een meter hoog. Eindelijk strekken mn planten en zijn ze blij. Inmiddels op 250W vermogen, met goede resultaten. Morgen naar 12/12 en dan verder opvoeren naar 320W gr.
×
×
  • Create New...