Jump to content

Wwmaker

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Positief

About Wwmaker

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zit nu in week 7 de verkleuring is wel wat erger geworden maar doe het er nog maar even mee de laatste dagen/weken! Heb een PH meter voor de aarde gehaald en die geeft in elke pot aan dat ik een ph van 7 heb in de aarde. kweek op light mix van de growshop heb echter geen iedee wat daar de ph waarde van is! Kan het te maken hebben met het niet afvuren van het water in de vorige weken!! Dit zijn me waardes nu! ph water 5.8 ph medium rond de 7 ec 1.9 lv min 26 max 40 temp min 21 max 29 gaf de laatste weken 30 l elke 2 dagen op de 18 x 18L potten!
 2. Naja aan de ph waardoor de calcium niet goed kan woorden opgenomen!
 3. Al een lange tijd niks geplaatst zonder goeie reden! Doet er verder ook niet toe! bedin nu aan week 5 van de bloei het leek allemaal weer goed te gaan echter verschijnen de eerste blad problemen! Ik zal morgen een paar overzicht foto’s plaatsen van de huidige situatie! De nu toegevoegde foto’s zijn van vorige week! En de laatste foto is een van de bladeren! Kan iemand mij vertellen wat er eventueel aan de hand kan zijn! ik geef om de 2 dagen water 20l 80 ml bloei van plagron 20 ml green sensation elke 2 water beurt sugar royale temp licht aan 27/28 temp licht uit 21 ec waarde 1.2 en ph 6.4 ik zelf verwacht dat het eventueel aan de ph licht maar durf het niet zeker te zeggen! hoor het graag. gr PS heb ze eind week 3 gedieft!
 4. Ik zal vanavond eens even meten! Zit wel al op 5 nodes! Online woord gezecht dat je er minimaal 3 tot 4 nodig hebt voordat je moet gaan toppen!! meschien dat ik het morgen wel al doe! En dan nog dag of 2 op 18/6 en dan om! vorige ronde had ik vanaf moment verpotten nog 19 dagen groei en vond dat ze toen wel echt aan de hoge kant waren. vandaar dat ik zondag eigenlijk om wil! Maar als dat maandag of dinsdag woord is dat ook geen ramp!
 5. 2 dagen later, de dames groei als kool! Zit nu op 12 liter voor 18 plantjes! Dat is 666 ml per pot! Daar gaat wortel en enzymen bij! Wil de dames weer graag toppen! Waarneer raden jullie dat aan, voor dat ik me 12/12 cyclus in ga? Mijn plan was om zondag over te gaan naar 12/12. Wat is jullie iedee om de tijd gelijdelijk af te bouwen? hier nog een paar foto’s mzzl
 6. Geef ze 500 ml per 2 dagen! Vind ze er goed uit zien naar mijn mening. heb pompje met vat en zoals op de foto’s te zien is hebben ze allemaal eigen druppelaars! Dus vandaar die 10 liter! mzzl
 7. Daar zijn we weer! kleine tussen stand! vorige week donderdag alles over gepot! Een kleine selectie gemaakt waarvan ik het idee had dat dat de beste waren. Heb duidelijk gemerkt dat het overpotten ze een kleine pauze heeft gegeven. Echter zit er nu weer schot in! geef ze elke 2 dagen een liter of 10 in totaal, wil het rustig opbouwen liter per waterbeurt meer! Geef ze nu 10 ml wortel stymulator en 10 ml enzymen mee De lampen hangen op 55 a 60 cm en staat op 600w temp dag 27/28 temp nacht 21 lv schommels tussen 25 en 35 zit nu op dag 16 na ondkiemen. Hoop tegen de 27 over te gaan naar 12/12 tips zijn welkom!! buds up and stay high
 8. 12 dagen na het planten van de zaadjes en 8 dagen nadat de eerste zaailingen hun kop boven de aarde uit staken! Het gaat voorzover goed dat zoals op de foto’s te zien zijn het meerendeel zich goed ontwikkeld echter blijvende een paar een beetje achter heb de hoop nog niet opgegeven en geef ze ook nog mooi de tijd! Ik geef op dit moment nog alleen water! Heeft het al zijn om een beetje wortel stymulator en enzymen mee te geven? de temp zit rond de 23/24 gr en de LV is 30 echter begreep ik dat de LV niet heel hoof hoeft te zijn aangezien het om zaailingen gaat en niet om stekken! hier ook nog een aantal foto’s tips zijn welkom! buds up and stay high!
 9. 6 dagen na het planten van da zaadjes 19 volledig boven de grond 2 zichtbaar onderweg 1 duidelijk boven de grond maar zal zich niet goed ontwikkelen zonder hulp en die heb ik dus ook opgegeven!! lamp op 60 cm en 600w heb de klok ook op 18/6 gezet. en nu elke dag rustig kijken wat er gebeurd! Gr Wwmaker!
 10. Clipvans staan uit waarneer zal ik dan wel starten met de clipvans? Heb er nu 1 op de lamp staan ivm de warmte!
 11. Heb ze op stand 1 en niet er op gericht! Zeil boot valt wel mee! Klein piraatje met lichte bries! thanx!
×
×
 • Create New...