Jump to content

joe_scumbag

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joe_scumbag

  1. dank voor de antwoorden. Hieronder korte toelichting: - waarom autoflower? Vanaf half juni is het veel te warm overdag op zolder en ik zoek iets wat in max 12 weken klaar is. - G Tools versus tent: ik kan max 1m30 hoog gaan, de meeste tenten die ik online heb gezien, zijn 1m40 tot 1m60 - huidige dagtemperatuur (wel berekoud natuurlijk nu) op zolder is 12 graden
  2. Hallo, ik plan een kweekkast aan te schaffen met G-BAR 150W LED, afmetingen kast 121*60*60. Nu heb ik twee newbie vragen. - Ik plan vnl autoflowers te kweken dus ideaal lichtschema is 18/6. Zijn er naast het gunstiger elektriciteitstarief, voor- en nadelen om het 18u-lichtregime zoveel mogelijk overdag of 's nachts te doen? - Mijn kweekkast zal in een vrij grote, geïsoleerde, maar onverwarmde zolder komen. Online vind je voor 20 a 30 euro elektrische minikachetjes met thermostaat. Kan ik zo'n kacheltje in mijn kweekkast zelf zetten zodat het bijwarmt wanneer de temperatuur onder de 22 graden komt? Of is dat geen goed idee? v groet, M
  3. Hallo, medio volgende week geven ze hittegolf van 35 graden. Mijn meest gevorderde quick one autoflower (buitenkweek in 22l pot) is in haar 12de week en heeft in mijn beginnersogen stilaan mooie toppen. Ik geef haar sinds een week enkel nog afgezuurd water. Wat adviseren jullie? Oogsten voor de hittegolf of wachten? Ik heb een juwelierslens maar vind het moeilijk om met absolute zekerheid het verschil tussen doorzichtig en troebel te bepalen. Ik heb het gevoel dat de lens net niet voldoende vergroot in vgl met duidelijke trichomenfoto's online, beste groeten, M.
  4. hallo, ik heb 2 quick one autoflowers in bloei. Ze staan buiten in 22l potten. Ik geef ze momenteel plagron terra loom (2,5 ml/1l, ongeveer 1/2de van de dosis op de fles) om de 2 dagen. Meestal geef ik 1,5 a 2l water per keer. Ik heb foto's in bijlage. De ene met de blekere bladeren is 11 weken, de andere 9. In realiteit zitten ze vrij dicht bij elkaar qua ontwikkeling. Begin ik bij die van 11 weken reeds te spoelen of niet? dank voor advies!
  5. dank voor alle tips. Ik stop minstens een week met voeding en hou bladluis in het oog. groet, maarten
  6. hallo, ik heb nu een 8-tal weken drie quick one (royal queen seeds) autoflowers buiten in 22l potten met cannaterra-aarde. Ik geef ze 1x per week biocanna groei voeding. Water is quasi uitsluitend regelwater. Na een trage start door koude en natte maand mei, groeien ze laatste weken als kool. Hoogte is nu 90cm ongeveer. Ik heb wat naaktslakkenproblemen gehad, maar deze zijn al enkele weken achter de rug. Sinds twee dagen worden mijn bladeren echt extreem snel bruin. Het begint met kleine gele puntjes en dan letterlijk binnen de 24u tot 48u zijn ze helemaal verdord. Ik heb enkele foto's genomen. Iemand die weet wat er aan de hand is? Het gebeurt simultaan met mijn drie planten.
  7. Hallo, ik heb mijn eerste buitenkweek (sticky beast autoflower). Door onwetendheid heb ik gezondigd tegen heel wat basisprincipes, met als uitschieters veel te laat gestart (20 augustus) en als bloeivoeding standaard aveve vloeibare meststof(stikstof, fosfor, kalium) gebruikt. Ik heb ook nooit ph-waarden gemeten. Sinds een drietal weken heb ik regelmatig wat bruine blaadjes, maar echt lijden doet mijn plantje er niet onder. Desondanks (en voornamelijk door mooie najaar met veel zon) staat mijn plantje al enige tijd in bloei. Sinds een drietal weken heb ik regelmatig wat bruine blaadjes, maar echt lijden doet mijn plantje er niet onder. Sinds begin deze week heb ik een eenvoudig pop-up serre'tje aangeschaft omdat het de komende dagen erg nat wordt. Vanaf medio volgende week wordt het weer zonniger. Kunnen jullie op basis van bijgevoegde foto's een ruwe inschatting maken hoe lang ik nog moet wachten op oogsten? Officieel ben ik een kleine 9 weken, terwijl volgens zamnesia-website sticky beast slechts 8 weken nodig heeft. Ik lees echter op een aantal websites dat die inschatting van de fabrikant erg optimistisch is. Vele groeten en dank voor het advies, M.
×
×
  • Create New...