Jump to content

NLlars99

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About NLlars99

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja daarom vraag ik me dus ook nogal af wat het zou kunnen zijn... Heb het idee dat dit plantje vanaf begin af aan al niet echt sterk was, maar als ik hier wat aan zou kunnen doen zou dat natuurlijk hartstikke fijn zijn.
  2. Dit kwam al voor voordat er enige soort van voeding is toegevoegd, zou het een teveel aan water kunnen zijn?
  3. Het is zn soort lamp, zelfde hoeveelheid LEDS etc. http://www.lumeri.nl/lumeri-smd80-fsp.html
  4. Had 5 zaden besteld, maar 1 ervan tot nog toe laten ontkiemen. Als het goed is, is de lamp 80W Leds(heb m van een vriend die hem niet meer gebruikt). Gaat echter om redelijk kleine binnenkweek, voor beperkte ruimte etc.
  5. @HUFFnPUFF Klopt. Een zaadje van White Widow x Bigger Bud. Het viel mij ook al op dat de groeivorm(met vertakkingen) vreemd is voor een jonge plant?
  6. Hallo allemaal, Ik ben nieuw op dit forum, al veel ingelezen over van alles en nog wat maar zou het probleem bij mijn eigen plantje echt niet zeker weten. Vandaar dat ik jullie om hulp vraag Binnenkweek Soortje: White Widow Week Groei : 4 Zaaiing van een zaadje (non-auto) Medium: Potgrond met 4-6 weken voeding pH van het medium : - EC van het medium : - Temperatuur : 24/7 op 22 graden Luchtvochtigheid : - Verder kweek ik onder LED, is er fan etc aanwezig, afstand tot plantje is 35cm. Beginnend bij de oudere bladeren(elke keer), worden vanaf de bladpuntjes en de buitenkanten mijn bladeren steeds geelbruin alsof ze verschrompelen. Ik zal onderstaand even foto's toevoegen, maar ik weet echt niet wat ik hiermee aan moet.
×
×
  • Create New...