Jump to content

Achtung Panzer

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Achtung Panzer

 • Rank
  Groentje

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  ergens in het noorden
 1. nou mensen........She Devil is geweldig!! we zijn nu welliswaar aantal maandjes verder, maar het was ene heerlijk soortje hoor.....kruising tussen afgaan en white widdow!....en idd.....she devil is via de provincie Groningen ons landje binnen komen waaien! Alleen is er van deze soort ineens niets meer te verkrijgen!! dus als iemand mij aan zaden kan helpen van deze soort?? gaarne !!! greetings
 2. Neeee ff zonder gekheid..... Ik heb 74 She Devils staan......is dit zo'n apparte soort dan ? ik kan er niks over vinden.....of zou mijn leverancier deze naam zomaar verzonnen hebben ?
 3. Iemand ooit iets gehoord van She Devil ??? ik kan er niks over vinden ik zie jullie rekaties graag tegemoed
 4. Je kan je beter afvragen wat de temperatuur er nú is als de aarde maar niet onder de 17-18 graden komt, anders zou 't daar idd wel eens aan kunnen liggen....nouja, dan ben je in ieder geval één stap dichterbij er zijn van die temp. sensors te koop met zo'n draadje/sensor eraan van 'n paar meter... die kun je dan in je aarde duwen.. dan zou het heel best daar eens aan kunnen liggen ja......thanks voor de tip
 5. Ik heb reeds verschillende dames gehad.....santa maria's.......snowwhite.......Shiva's.....en onlangs nog PP's .......en wat raad jij aan qua temperatuur voor mijn bakkie dan ?
 6. Ja die is zeker erg lastig te evenaren soms Maar trouwens......150 dames is idd best veel als je er zo bij nadenkt.....ik heb altijd een soort van magische grens in gedachten van 80 a 100 dames maximaal......en dan zal vrouwe justitia iets zachter oordelen "hoop" ik
 7. Ja en Nee Aan zijn verhaal te horen is ie best op de goede weg...... en als je het kunt "permiteren" om zoveel stekjes te stallen......dan zou ik dat doen als ik hem was .....de kennis komt uiteindelijk door het doen en met de jaren. het is belangrijk dat je in de huid van moeder natuur kruipt en het je dames zo aangenaam mogelijk maakt toch ?
 8. nou en dat valt dus redelijk tegen .......ik draai daar al meerdere oogsten mee dus ergens zal ik wel iets verkeerd doen dus stel je voor he......zo'n bak dus......mooi kassie eromheen.....2x 600w......goeie ventilatie/voeding/luchtvochtigheid/noem het maar op......en nog die zielige 65 cm lengte en een opbrengstje van c.a. 700 kabouters. wat doe ik verkeerd ?
 9. Ik zelf heb 1 grote bak momenteel.....een bak van 110 bij 230 en 25 hoogte....en die is bijna tot de rand toe gevuld met aarde. daarnaast dompel ik geen potje hoor !!!......ik dompel het stekje met zo'n steenwolblokje en al even in een bak met wortelstimulator (1mlop1l) en dan gaan ze de bak in. Dus dat is niet hetzelfde als wat jij doet Ik de vorige oogst losse potten gehad van 25 bij 25 bij 25........maar ik heb toch liever 1 grote bak. wat is jullie mening ?
 10. dan krijg je dus nooit van die dikke toppen ik laat ze ook om praktische redenen effe voorgroeien.... als ik m'n stekjes krijg, zet ik ze in kleine potjes, en dompel ik ze helemaal onder (1ml/ltr wortelstimulator)...dan laat ik ze helemaal ''droogtrekken''....dit duurt meestal zo'n 5 dagen..... dan pot ik ze om in grote bakken, en laat ik ze nog effe groeien, zodat de wortels zich kunnen ''zetten''....na 3-4 dagen zet ik ze dan in de bloei...met als gevolg dat ze +1mtr hoog worden dan hebben ze dus 7-8 dagen voorgegroeid.. Bedankt voor jullie reakties Ik zelf dompel ze ook net als jij even in wortelstimulator.....maar vanwaar de kleine wisseling in potten ??? is dat beter voor de wortels ofzo ? je begrijpt natuurlijk wel dat ik ook wel eens een 100/120 cm lange plant wil Maar met 20 dames op 1 m2 en een 600 erboven blijf je toch meer tegen een "veldje" van dames aankijken, dan ben je al gedoomd dat het niet zulke hoge plantjes worden toch ? Maar ik zal je tip in overweging nemen, en hoor graag van jullie eventueel nog meer tips!
 11. kijk dit vind ik nou interessant alleen begin ik pas met knippen na 4 of 6 dagen bloei en dan haal ik in 2 a 3 kleine knipbeurtjes al "het kleine spul" onderaan eraf. Wat ik trouwens ook nog even wil opmerken!!....aangezien ik altijd dus met vrij veel dames op 1 m2 werk.......is dat echt bepalend in de hoogte v/d de dames ? Ik kom eigenlijk nooit echt verder dan een zielige 68 cm ......ik wil graag wat meer de hoogte in......moet ik dan minder dames nemen ? 10 ipv 20 ??? zal dit verschil maken in opbrengst ?
 12. Beste Collega's Als je nou op 1 m2 zeg maar 20 "dames" hebt staan.....je hebt een mooi 600tje erboven en verder alles pikobello Dat wordt op gegeven moment natuurlijk een mooi veldje groen ....maar wie verteld mij eens wanneer en/of het uberhaupt nut heeft om je planten van onderen "bij" te knippen ? Hierover zijn vele "theorieen"....de een zegt: ja dat stimuleerd de groei van de grotere toppen etc. en de ander raad het juist ten strengste af !! Maar effin.... ....ik heb zelf al vele variaties geprobeerd......en kwam tot conclusie dat dit "in mijn situatie" veelal niks uit maakt. Als je de dames van onderen bijknipt dan scheeld dit wel een mooi stukje knipwerk tijdens het oogsten. Maar ik neem aan dat dit ligt aan mijn hoeveelheid ??? wanneer is het beste om dit eventueel te doen ? eind groeifase ? ik ben benieuwd naar jullie meningen/ervaringen
 13. naar mijn mening vergelijk je hier een patatje oorlog met extra zout !!! Tuurlijk is mij dat allang opgevallen.......maar sorry als ik je in je speurtocht naar het waarom heb beledigd ....als je je antwoord hebt gevonden wens ik je succes bij het berekenen van je eventuele verlies ...... ik denk niet dat je daar 1 vette joint van kan draaien. nog een fijn en gezond 2005
 14. ??????????????? hoe weet je dat nou zeker ?????????????......jij pakt zeker een vergrootglas erbij en je gaat ze tellen ......beetje zinloos vind je ook niet ?
 15. kijk....... .....hebben we weer wat geleerd
×
×
 • Create New...