Jump to content

aptuspro

New Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About aptuspro

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik had idd het een en ander er over gelezen. Maar wist niet dat elektrische ballast ook op een schakelbord aangesloten kon worden. Welke EVSA zou jij adviseren van deze lijst? https://www.eugrowshop.eu/nl/verlichting/lampensets-600w/ Ik heb de meeste dingen van me set up van deze website. Was ook van plan het daar allemaal te gaan bestellen.
 2. Dus passief lucht zou niet voldoende zijn? Ik heb wel echt een Inblaas motor nodig? Welke Inblaas motor zou jij adviseren van hoeveel m3? Ik zou wel een verslag kunnen maken indien daar animo voor is Hahahahah die komen er ook bij, heb in het verleden met grotere hokken gewerkt kreeg toen ook geen brand laten we hopen dit keer ook niet. Ik heb zelf niet veel verstand van ballasts etc. Dit waren de ballasts waarmee ik in het verleden heb gewerkt vandaar deze keuze. Welke ballasts zou jij adviseren bij deze set up? Die ook gwn aangesloten kunnen worden op de schakelbord. Idd 1200 softbox op 2400W verlichting leek mij niet echt kunnen...
 3. Hallo allemaal, Ik heb voorheen altijd met hokken (kweekkasten) gewerkt en nu gezien de nieuwe locatie maak ik een overstap naar tenten. echter heb ik een paar vragen hopelijk kunnnen jullie mij helpen. Wat adviseren jullie? Een complete tent of mijn eigen samen gestelde set up. Gezien ik 5 lampen wil gaan gebruiken en de vuistregel van afzuiger moet groter zijn dan je wattage, is de complete tent niet gepast voor mijn doeleinden. Complete tent 1195 euro: https://www.kweekhuis.nl/bestel/mammoth-pro-kweektent-240x240x200cm-compleet?sort=price&c=2355 Eigen set up 1330 euro: Mammoth Pro 240x240. Afzuiger in stalenbox 3250m3 Can-Lite 3000m3 5xComplete verlichting set 600W osram + ELT VSA (Traffo) +spiegel kap Slangklemmen Thermometer Fan controller 20meter aansluitdraad 3x1,5 10x aansluitsnoer met stekker Schakelbord voor 16 lampen (8op8) Tent heeft een oppervlakte van 5,76m2. Ik wil er 80 NLx stekken in gooien in 11 litter potten met 5 lampen er op. Wat me opvalt bij een tent systeem is dat er gebruikt word gemaakt van passief lucht. Is dat ook van toepassing bij mijn set up. Of heb ik wel echt een inblaas motor nodig? Ik hanteerde altijd de vuistregel van 1x600 watt per 1m2. Kan dit ook bij een tent systeem? Mijn vragen zijn dus. Is mijn eigen set up beter als de complete tent? Is mijn set up Goed, gaat dat lukken? Mis ik nog iets? Is een inblaas motor(softbox)niet nodig? Passief lucht voldoende? Gezien het een tent is, de gekozen filter en afzuiger is dat voldoende/sterk genoeg? (om ook de temperatuur op peil te houden/geur te filteren) Spiegel kap of een hammer kap? Welke adviseren jullie? Kan de tent de gekozen filter dragen in de lucht aan de tent vast gemaakt? 80NLx stekjes in 80x 11liter potten, Gezien het een tent is hoeveel voorgroei? (Deels op gevoel planten in de gaten houden) Welke kweekschema adviseren jullie? Aptus gevorderen of Aptus pro (zie fotos, verschill zit hem in de PK boost tegen over P, K en camg-boost) (Ipv humic-blast wil ik bloom bastic gaan gebruiken) Vroeger op kokos gekweekt, wil nu voor aarde gaan omdat een keer te proberen.
×
×
 • Create New...