Jump to content

clio

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About clio

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. O maar die kunnen ook heeeel interessant zijn..................
 2. Cool, kunnen we dan ook wat producten bekijken die je hebt? Tenten en lumateks e.d.?
 3. Ga voor 3x600 watt met adjust a wing op mapito. 6x 400watt is veel teveel voor zon tent. Gebruik dan aqualogic voeding op een recycling systeem en maak een scrog. Je temperatuur hou je dan met gemak onder controle. Meer licht is niet altijd beter. Ga voor de lange adem. Veel succes.
 4. Naar mijn ervaring is bijverwarmen niet nodig zolang je bodemtemperatuur niet teveel afkoelt. Het kan rustig onder de 10 graden worden in je hok zonder problemen. Maak je niet druk en gebruik zo groot mogelijke potten/bakken en het komt helemaal goed. Zonde van de stroom.
 5. Mooi spul allemaal maar hoe zit het eigenlijk met de brandveiligheid van de huuidige teneten? Zijn ze met iets behandeld daarvoor ofzo? Misschien eens testen? Een 600watter tegen de tent laten hangen en kijken wat er gebeurd.
 6. De ruimtes heb je mooi voor elkaar maar zorg ff dat je schakelbord netjes is. Daar slaap je zelf ook een stuk beter van. Kabels netjes vastzetten en aarden. Brandblussertje erboven. Succes
 7. Zelf een igrow systeem nagebouwd met een vlotter die precies het niveau op peil moest houden. Vlotter werkte meestal goed maar bleef soms hangen dus openstaan. Ik heb toen heel wat keren smorgens om 6 uur voordat ik naar mn werk ging met slangen en pompen door het huis gesleept om de boel weer droog te pompen. Ook wel eens de bak aan het vullen geweest na teveel bier. Vergeten en pas op het nippertje er achter komen wat je aan het doen was. Gevolg was een bak met een kop erop hahaha net op tijd. Ook wel eens bij het aanmaken van sproeimix de gallon verhouding op mn maatbeker aangehouden, hee wat worden die planten bruin? en zo nog wel een paar
 8. clio

  Stroom Vraagje

  vanuit je meterkast, de kruipruimte in en dan naar je garage?
 9. Lekker bezig. Is de temperatuur een beetje in de hand te houden zo? Het lijkt me wat weinig 1000m3? En zit de luchtuitgang van deze tent bovenop of aan de zijkant en hoe groot is die?
 10. Ik zie op de lumatek site dat er ook een dual 600w versie is. Dan heb je dus 1 vsa voor 2 lampen!! Zou je in de 2 uitgaande aansluitingen een automaat kunnen zetten zodat je ook op 1 lamp kan draaien?
 11. Dat ziet er niet best uit. Het lijkt alsof ze veel te nat staan, ziten er wel gaten onderin je bakken?
 12. Hi, het gaat hier om 6 Green Spirit planten van dutch passion. Feminised. Ik denk dat het allemaal hermas zijn of mannen. Graag jullie mening hier over.
 13. Juistum, dik in de kit zetten dan gaat het helemaal goed komen.
 14. En? Hoe staat het met de phatties?
 15. He Taft, dat gaat goed zo. Welk merk voeding gebruik je?
×
×
 • Create New...