Jump to content

Northernlight12

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Northernlight12

  1. Een update, plant Zit net 1 week in de bloei
  2. Hier nog paar foto’s, heb het gevoel dat het fimmen noet gelukt is ? Het blad bovenaan is dichtgevouwen( mn eigen schuld, plant groeit zo snel, dat hij bijna tegen lamp aan zat)
  3. Hij zit op aarde, het is mijn eerste kweek. Opzich vind ik hem wel prima eruit zien. Evt iemand nog suggesties voor green sensation ? ben van plan om hem vandaag op 12/12 te zetten, moet ik dan direct bloeivoeding van plagron geven en hoeveel, en waneer green sensations ?
  4. Hij lijkt dat die op de planten waait, hij waait grootste deel naast de plant
  5. Ph is 6, temparatuur weet ik zo niet, zal niet hoger dan 26 a 27 zijn
  6. Goedenmiddag, nog even een vraagje ik ga vanmiddag langs op hem bij te knippen waar je het toen over had. Hier een aantal foto’s. Waar moeten ze geknipt worden ?
  7. Ja dat weet ik, maar kun je zelf bepalen waneer je dat doet ?
  8. iemand enig idee waneer in bloei als het geen auto is ?
  9. Waar moet je ze afknippen? Net boven de zij vertakking ?
  10. Hier kun je ongeveer zien hoeveel ruimte hij heeft
  11. Dus wachten tot blad goed is, dan pas weer voeding, waneer licht op 12/12 ?. Verwacht niet te veel van setup, het is simpel 100w led lamp full spectrum, en ventilator
  12. Ja dat dacht ik dus ook, hij staat nu op 18/6 waneer moet de lamp naar 12/12. En nog een vraag over de overvoeding, ik gebruik power roots en alga grow allebij 1ml per liter, hier doe ik ongeveer 4 dagen mee? Wat is dan de goede verhouding on nu te doen? Ohja heb mn eerste bericht gezegt dat ik bloeivoeding gebruik( ik bedoel groeivoeding)
  13. Oke allemaal bedankt voor de reacties, zal vanavond paar foto’s plaatsen. En zal aankomende dagen/weken laten horen hoe het gaat
  14. Oke dat wist ik niet, hoe kun je zien waneer hij weer voeding nodig heeft. Temparatuur ligt rond de 20 graden constant. En zal het kunnen zijn dat ze geen autoflower hebben gegeven maar een gewone ?
  15. Zit nu 100w led boven ong 50cm, geen afzuiging, wel verse lucht
  16. Ja maar als ik op google zoek als ze teveel voeding krijgen dan zien de bladpunten geel eruit, nu kon ik alleen vinden dat het te warm is waardoor ze opkrullen. Heb tijdje ventilator bij gehad maar zonder geluk, bladpunten nog steeds zelfde, maar ze worden ook niet erger
×
×
  • Create New...