Jump to content

moaner

Full member
 • Content Count

  633
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About moaner

 • Rank
  Volwaardig lid

Recent Profile Visitors

323 profile views
 1. ik denk dat je grondje wat te hevig is. je kan eens 3/5 vervangen door dcm zaai-en stekgrond. denk ik he, het ziet er toch naar mijn mening verbrand uit.
 2. anyway, succes nog met de kweek.
 3. ik wil je geloven, graag zelfs. met fotos van 2 dagen later. de man wordt gebruikt door meerde zaadbanken en de vrouw is zorgvuldig geselecteerd door een pro. nooit hermas gezien bij de ouders of de nakomelingen. nu beweer jij op die foto dt het een herma is? ik zie niets...
 4. dat is geen wit haar maar gewoon groen. daar waar scheuten ontstaan komen altijd 2 groene driehoekige bladeren. als er duidelijk een bal te zien is is er ook al duidelijk een wit haar te zien. dit is nu mijn mening.
 5. hee paffie, was net dit topic aan het bekijken, het ziet er allemaal goed uit. enkel kan ik de witte haren op foto 2 niet zien. ben je zeker dat dit een herma was en gewoon niet een man?
 6. of de methode van soma werkt, geen idee. of de man zijn feminised seeds zo produceert, waarschijnlijk niet. de zaadboeren die ze maken houden bepaalde info achter, het is zo simpel dat iedereen ze kan fabriceren.
 7. kheb er juist ook eentje in bloei staan. enorme brede planten ideaal voor een scrog.
 8. dit lijkt op een tekort van Ca. te weing of te veel? een standaard grondje kopen en niet zelf gaan klooien met Xtra kalk. bij iedere voedingsbeurt 1ml/20l calgel. nooit en calcium probleem. en je kan ook nog eens de aarde hergebruiken, mits de bovenste laag wordt weggehaald.
 9. mooie plantjes. ben op dit moment ook bezig met 2 verschillende amnesia's. benieuwd wat dit gaat worden. ook heb ik met mijn andere kast dezelfde probs gehad als jij nu. de planten onder de lamp waren licht van kleur en rode bladstengels, kheb ze dan maar naar de zijkant verplaatst, ph gemeten van het voedingswater en dat was dus een van de boosdoeners...ze hadden dan ook wel geen groeivoeding gekregen, bij wijze van een test... ik sluit me dus bbij fotografe aan.. als planten hard groeien komen er op de stengel rode strepen. dit gaat weg als de plant minder hard gaat groeien. succes.
 10. moaner

  Lady Cane

  hee esko,naar het schijnt komt die donkere waxkleur van de g-13. echt prachtige planten. heb zonet mijn order geplaatst. deze genen zijn echt top.
 11. hoe lager de ec hoe beter de planten kunnen verdampen. of beter gezegd werken, hoe harder ze werkt hoe meer voeding dus. bij een hoge ec zal je plant minder verdampen en ook minder werken, ze is bang dat de hoge ec haar zal verbranden. niets meer of niets minder. je moet gewoon aan de hand van je drain kunnen zien hoeveel ze opneemt en dan bijsturen. optimaal is een drain met startwaarde. een zeer simpele methode als je een bak hebt met je potten erin, die dan volgepompt wodt meet je drain en je zal zien of ze een lagere of hogere ec bevat. spoelen is geen optie maar een must
 12. hee glazenwasser. wat een knalweed weer zeg, ga je dat wel de baas blijven als je rookt. dit is echt straf spul hoor. planten zien er mooi uit maar wees maar voorzichtig met je ec. op mapito kan je idd de ec laag houden. hoe lager je gaat hoe meer ze verdampt en dus harder werkt. groetjes. ps : maak je ook dried budshots van deze knallers aub.
 13. moaner

  Nieuw Kast

  heb ik zojuist beschreven. ga naar de wietforumshop en kijk naar de homebox. dat maak je dan na met vuren en zwart/wit zeil. bovenaan nog een extra balkje om de haken van de lamp in te schroeven en een plank met een gat voor je afzuiging.
×
×
 • Create New...