Jump to content

Crusher3r

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Positief

About Crusher3r

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja precies voor nog geen euro kun je ze niet laten liggen.. Als ik het elektronische gedeelte afgiet in de epoxy en er een mooie krimpkous om smelt kunnen ze volgens mij wel een stuk dieper in de pot.. Ik neig toch nog steeds erg richting hydro..(eb en vloed), zouden ze werken in perliet/cocos?
 2. Jaja oud topic.. Maar zeker een goud onderwerp waar gek genoeg nog erg weinig ontwikkeling in is..(sowieso vind ik dat de "hype" om Arduino flink is afgenomen.. imo) Ik ben van plan om voor mijn kweek maar eens met de boardjes ga klooien die ik nog heb uit de tijd van de "hype" het plan was toen om mijn andere hobby op die manier te automatiseren, namelijk een aquarium.. Dit is er nooit van gekomen maar ik heb dus nog wel het een en ander aan componenten liggen! Maar back on topic die tensiologgers van jou @Wietefras vind ik nog steeds super geniaal! Jammer dat ze he toch niet helemaal bevielen.. ik wil er mischien en paar proberen te maken. Just for fun! Ik las jullie ook schijven of die capacitieve sensoren.. is dat wat? Ik vond deze net op ali Capacitive Analog Soil Moisture Sensor, 3.3~5.5V Corrosion Resistant with Gravity 3-Pin interface for Arduino Raspberry https://s.click.aliexpress.com/e/b4d9f4ss Volgens mij zijn dat de zelfde als die de dfrobot verkoopt maar dan voor een schijntje https://www.dfrobot.com/product-1385.html Volgens mij zijn ze ook praktisch het zelfde als die van verder terug in het topic. https://www.tindie.com/products/miceuz/i2c-soil-moisture-sensor/ Die van ali kunnen we natuurlijk zelf prima "rugged" maken met wat epoxy en een krimpkous.. mooie lange kabel er an en klaar voor onder de euro per sensor! Maar de vraag is dus heb je er wat aan? Het doel is om een indicatie te krijgen van hoe snel/veel elke plant ongeveer drinkt. Ik ga eerst zelf met het gietertje aan de gang.. uiteindelijk mischien een en en vloed systeem maken.. zou leuk zijn als ik ze daar ook kan toepassen om in te kunnen schatten of ik meer of minder moet vloeden..
 3. Kleine update.. Er zijn enkele componenten voor het project binnen! De COBs en een stel zekerings automaten en een aardlekcombi automaat.. er zijn nog een stel zekerings automaten en een werkschakelaar onderweg.. Volgende week worden de heatsinks, strips en drivers besteld.. en waarschijnlijk ook een stel far red 730nm mono's(van led-tech.de) Ook ga ik volgende week de balken halen voor de constructie.. Even grof uitgerekend 32m
 4. Deze heb ik op het oog.. wel week programmering.. maar 18mm dik(Even dik als een automaat) Fabriek Prijs 18mm Enkele Module DIN Rail Programmeerbare Tijdschakelaar https://s.click.aliexpress.com/e/EEuwi8g En dan een ssr relay laten in schakelen.. YJCAL Solid State Relais SSR-60AA SSR-80AA SSR-100AA 60A 80A 100A AC Controle AC Relais 80-250VAC OM 24-380VAC SSR 60AA 80AA 100AA https://s.click.aliexpress.com/e/m8POx2s
 5. Ah je bedoelt toch die start er! Ik had al het vermoeden, maar ik denk ik check het even..mischien zie ik iets over het hoofd Erg aanlokkelijk allemaal! En laat ik nou ook nog eens in de perfecte regio wonen om dit alles te kopen.. Maar back on topic.. Beter dat je toch 4 dames hebt! Staat mooi zo! Die blue haze wordt een hele mooie man! Dat is denk ik mijn favoriet (zo ver dat mag in iemand anders z'n grow) prachtige groei vorm!! Mooi compact. Dat worden dikke toppen! Dat zie je nu al! Die Aldi is ook echt een baas! Maar wat heb je daar nou voor hoedje op de afgeknipte top?
 6. Zo dat is een flinke verandering zo! Je gaat het wel vol krijgen nog hoor met de early flower stretch! Gewoon nog even lekker laten groeien. Ben stiekem wel heel erg benieuwd naar de smaak van no till wiet! Wat zijn trouwens die bokashi vlokken waar je het over hebt? Ik kan alleen vinden dat bokashi gefermenteerde etensresten zijn.. maar vlokken ben ik nog niet tegen gekomen.. dat vroeg ik me nu al een tijdje af.. Ik ga deze week eens een wormen bak in elkaar knutselen. Mn vriendin wil ook graag een moestuin dus is dat een leuk begin!
 7. Ah 1 down.. Oei die kabel is gaan schuren langs het plastic?! Mischien een strijkijzer snoer gebruiken? Die hebben nog een extra textiel mantel of een goede trek ontlasting.. wel erg slordig ontworpen van sj.. zou de boel maar zo van af kunnen fikken zeg! Vind het echt wel wat hebben die aldi tassen man! Ik ben om
 8. Zo zou ik het doen tenminste.. dan hou je nog wat over aan de extra arbeid die je hebt met reg zaad..
 9. Moeilijk man.. die op de 4dr foto lijken ook wel gewoon blad knopjes.. Eigenlijk zou je van je regs stekken moeten trekken en dan op vette phenotypes selecteerden en een mooi moedertje maken.. En dan volgende ronde met stekken!
 10. Die 2v car van lijkt een beetje ook die ik gevonden had.. daar stond in de advertentie die ie 180* zou oscileren.. Die in die aldi tas doet me wel een beetje aan een herma helaas.. die bolletjes zijn wel verdacht man!
 11. Damn bro! Ik ben een paar dagen niet super actief geweest op het forum.. zie ik me hier toch een dikke update! Je hebt niet stil gezeten! Ook een dikke ec meter ingeslagen zie ik zeg! En je planten getopt! Wow goed bezig man! Dat je tentje maar snel vol mag staan! Na 1 nacht langer nacht gaan ze nog niet direct bloeien toch? Je had reg zaaden toch? Keep up the good work bruv!
 12. Aight update! Ik ga toch voor 2 extra aktieve intakes op de achterwand.. heb in sketch up ook even gekeken hoe ik uit kwam als ik de passieve route zou kiezen.. maar dit zag er gewoon niet praktisch uit..
 13. Ik denk dat ik dan nog 1 of 2 intakes maak op de achterwand.. dan heb ik een oppervlakte van 9 of 12 van die filters.. dat moet wel genoeg zijn denk ik.. als ik ze in een strip zo plaatsen kan ik er ook 9 kwijt (3 per zijkant en 5 tegen de achterwand) maar dat actief maken wordt moeilijk.. mischien dan toch maar passive mode spelen.. scheelt wel iets in de kosten ook.. idk Zoiezo dat er nog de nodige fans in de kast komen! Zo wel onder als boven.. we gaan voor maximum air flow!
 14. En ik wil gaan stoffen.. de cannopy komt dan hopelijk boven de intakes en moet dus eerst door de jungle om bij de afzuiger te komen..
×
×
 • Create New...