Jump to content

oude bekende

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by oude bekende

 1. Goddomme mooie toppen , kerel!!!
 2. De plant in de volle grond ....Gorilla Glue. Nog helemaal groen en de bloei lijkt op die van zo'n 4 weken . Toch staat deze al vanaf 6 juni in de grond. Ik weet niet wat dit gaat worden maar ik laat em zo lang mogelijk staan.
 3. Gelukt hoor . In Outdoor kweek wat foto's neergeplempt.
 4. Deze heb ik een uur geleden gemaakt . Helaas moet je ook hier in de buurt je plantjes opsluiten.
 5. Heb voor de lolllll een paar planten buiten gezet . Bewust laat ontkiemd en gezet zodat ze ;lekker laag bleven. Power Kush is bijna klaar moet denk ik nog een weekje of anderhalf a 2. Gorila Glue staat in de volle grond en lijkt niet zo een denderend succes te worden. Deze foto's zijn van een paar weken geleden.
 6. Niet geprobeerd maar wel van gehoord dat men wel eens planten die gerooid waren met stam in een emmer water met bv sinaasappelschillen is gezet en dat door de cappilaire werking van de stam er een smaak verschil ontstond met planten van dezelfde oogst die niet deze " behandeling " ondergingen. https://www.cnnbs.nl/zo-geef-je-wiet-elke-smaak-die-je-wil/
 7. Moet weer helemaal leren hoe het hier werkt. Foto's plaatsen inmiddels makkelijker geworden?
 8. Hoogtij dagen zijn voorbij hier . "vroegah " was het hardstikke leuk hier . Af en toe wel eens bonje onder elkaar . En een hoop eigewzijze flikkers waaronder ik dan mezelf ook maar reken.
 9. Ik heb momenteel 2x Gorilla Glue staan en die ga ik hier voor gebruiken denk ik .
 10. Ik ben/was idd Riesje1965...........Ben helaas mijn oude wachtwoord van dat account kwijt.
 11. Ik kan deze uitspraak nergens vinden?
 12. https://computertotaal.nl/artikelen/overige-elektronica/exif-gegevens-opschonen-25290/?API_COOKIE_REDIRECTED=True
 13. NLX Santa Maria PP Ice Afghani White widow Amnesia Big Bang Critical Kush ( power kush ) Gorilla Glue Ben er zeker nog wat vergeten. Als het goed is staan er in de gallery nog honderden foto's van mijn kweekjes. Effecten moet ik jullie schuldig blijven........Ik rook niet. Wel leuk die beschrijvingen trouwens.
 14. Heya..................een werkelijk oude bekende hier . Ik moet nog ff kijken of er nog gasten uit mijn gouden tijd ( 2005-2011 ) hier rond slingeren in de bomen. Ben inmiddels al 14 jaar bezig met dezelfde hobby als de meesten hier. Heb een kweekmethode ontwikkeld die gericht is op het zo laag mogelijk houden van de plant en het zonder chemische middelen kweken . Hierdoor ben ik voor meeste dingen niet afhankelijk van een growshop .
×
×
 • Create New...