Jump to content

DAVIDO

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About DAVIDO

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb zojuist fresh water gegeven met EC 0.6 (kraanwater) en PH 6.5. Heb vervolgens het water van onder opgevangen en een meting gedaan. Hierbij was de Temp. 22 graden, PH waarde 6.7 en de EC waarde 2.3 (OMG )
 2. Bedenk me net dat ik nieuwe lampen heb gezet de Lumatek multi spectrum 600w, Kan het komen door het aantal wit en groen licht in de lampen?
 3. Ga nou even de potten doorspoelen met schoon water, laat het over een week wel weten, Bedankt voor alle berichten.
 4. Over dat revegge klopt dat er 2 of 3 planten hier last van hebben, maar dat komt door mijn stomme nieuwsgierigheid. Net een uur of twee voordat de lampen aangaan betreed ik de ruimte en doe de lamp aan om te controleren. Heb wel vorige week een rgb led verlichting gekocht met groen licht. Temp : Dag 30 Nacht 19 De lampen kunnen helaas niet meer omhoog de planten zijn aardig gegroeid, afstand is wel 40 - 55cm, de volgende keer ga ik sproeien met anti celstrekking spul. Hopen dat het compact blijft, ben een beetje bezorgd dat het misgaat. Vorige kweek was ook niet zo denderend
 5. bedankt voor je reply, ik dacht juist dat ik te veel aan voeding in de grond had. maar heb wel een aantal keer plain afgezuurd water (6.2) gegeven via het druppel systeem en niet afgezuurd via de bodem. misschien kan het daardoor zijn dat de voeding is weggespoeld, ja. Heb nou net basisvoeding Hydro A+B en Aptus Topbooster met EC 1.6 gegeven. Hopen dat ze lekker aanpappen.
 6. De kindertjes staan nu 6 weken en 2 dagen in de bloei. De bladeren beginnen nu naar boven toe geel te worden bij sommigen. Kan het toch een voedingsprobleem zijn? Heb nog nooit eerder dan week 7 de bladeren zien vergelen door rijping. Voor Sativa is dit toch te vroeg?
 7. Gelukkig is alles toch nog goedgekomen. De plantjes hebben wel 3 weken langer gestaan dan initieel gepland was.
 8. Donkergroen en glanzend bladeren met paarse stengel duiden meestal op voedingsoverschot.
 9. Bedankt voor het bericht, dus niks om zorgen over te maken. Ik zag vanochtend toen ik binnenkwam in de ruimte dat ik iets te veel water heb gegeven gezien de krulling in de uiteinde van de bladeren. Zal dan bij de volgende bewatering mijn normale schema aanhouden. Top.
 10. Ja, aan de onderkant vanzelf en van een paar plantjes vanuit het midden, maar die heb ik zelf eruit getrokken die waren nog niet verschrompelt en waren compleet geel gekleurd.
 11. Hallo mede-growers, Ik heb gister van onder de planten de volgende bladeren mogen plukken. Ze zijn heel droog en hebben een brons/geel kleur. Sommige bladstengels zijn paars van kleur dus Ik dacht zelf aan overvoeding. Ik had zelf voor de kweek nog korrels gestrooid 16 + 8 + 12 (+ 2 + 5) met boor, koper, ijzer, mangaan, molybdeen, zink, magnesium en zwavel. Gebruik op het moment aan voeding: - Hypro Epic Boost - Hypro Hydro A+B - Zelfgemaakte voeding bestaande uit wateroplosbare fulvinezuur, humuszuur, aminozuur, zeewierextract en PetersProfessional 13-5-20+7CaO+2MgO+TE *(met een totale EC Waarde van 0.3) Dit gebruik ik niet i.c.m. de vorige 2 producten en tot nu toe maar 2 x meegegeven in week 4 en 5 als clean water/conditioner. (in totaal EC 0.9 met kraanwater). Ik zelf vermoed aan te hoge fosfor en kalium in de grond vanwege de korrels waar ik geen rekening mee heb gehouden bij het bewateren. wat denken jullie? Foto's van de gehele plant volgt nog. Ben zelf van plan om schoonwater te geven met een PH van 6.5 Binnenkweek Soortje: Amnesia Haze Week Bloei / Groei : Bloei Week 5 Zaaiing of stekje: Stekje Medium(aarde/mapito enz): Aarde pH van het medium : Ph water : 6,2 EC van het medium : EC voeding week 5 : 1.5 Temperatuur : 20 - 30 Luchtvochtigheid : 30-40
 12. heb een keer idd de plafonnière 24 uur aangehad per ongeluk. dit zal de reden wel zijn. De timer werkt wel goed, heb het nagekeken en gecontroleerd en warm is het niet echt geweest. Ik zal de plantjes nog een paar weken door laten gaan, misschien dat het nog wat wordt. Laat het wel weten met een foto. dank jullie wel voor het meedenken en adviseren
 13. Dankjewel voor de response. Ik heb net even goed gekeken, maar heb geen lichtlek en ook de timer staat goed op 12uur. Deze heb ik zojuist verminderd tot 11 uur. Ik ben in de afgelopen weken wel een aantal keren binnen geweest toen de planten sliepen met een zaklamp. Zou dat het kunnen zijn? Voor de rest hebben ze wel toppen aan de onderkant maar dan fluffy. Is het echt Kliko-Time of denk je dat ik 5 weken geduld moet hebben?
 14. en is het nog goed gekomen met je planten? heb namelijk hetzelfde probleem, alleen iets extremer
×
×
 • Create New...