Jump to content

Epicfnatic

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Epicfnatic

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb ook een 1.20 bij 1.20 ook paar plantjes in gekweekt met 150 watt. En dat ging prima hoor geen problemen. Mooie dikke toppen en goede opbrengst.
 2. ja ik ben ook ben benieuwd hou ons op de hoogte af en toe met foto's
 3. okey bedankt voor de info ben benieuwd hoe dit voor je afloopt. omdat ik las dat de gemeente in hogerberoep ging ik hou je topic effe in de gaten succes met de zaak
 4. ja dat is waar. maar als de hele zooi in de fik vliegt heb je ook niks zou een beetje zonde zijn. ik hou dit even in de gaten ben benieuwd hoe dit afloopt. succes
 5. Ja inderdaad dat dacht ik dus ook. Ik heb een vriendin met reuma die de heledag morfine moet eten tegen de pijn. En ik mag niet 50 planten kweken. Ze leeft de heledag op medicatie waaronder heel veel rotzooi en een spuit van 11000 euro die ze elke maand moet hebben. ik kweek nu momenteel ook planten om te kijken of dat ook helpt tegen de pijn omdat ze van de morfine af kan. Daarom mijn vragen in deze topic.
 6. Ik bedoelde dit ook niet lullig ofzo, maar vond het gewoon veel. het was ook niet mijn intensie om iemand aan te vallen.
 7. Okey want ik vind 50 nogal veel voor eigen gebruik. Bedoel 5 is gedoogd dus dan zou ik eerder 5 zeggen.maar bedankt voor de info.
 8. wat mij stug lijkt aan dit verhaal is dat je voor eigen gebruik geen 50 planten mag kweken als ze al moeilijk doen over 10. Weet niet hoe jullie er over denken. Maar in onze gemeente mag je kweken voor eigen gebruik als je ziek bent zoals mijn vriendin met reuma wat alleen maar erg kan worden houd het bij 5 plantjes wel op hoor. 50 planten is al gauw voor verkoop. anders hoef je maar 1x in de zoveel jaar te kweken neem niet aan dat je zoveel rookt . (geen haat)
 9. okey bedankt voor de tips ik heb haar gisteren gewoon water gegeven wat ik gekookt hebt zodat het water wat zachter is en toen ik net even stiekum ging kijken stonden de blaadjes alweer omhoog ook heb ik de ventilator een beetje aangepast zodat die niet gewoon voor uitblaast maar dat die de lucht verspreid ik zal later op de dag nog even een foto plaatsen heel erg bedankt iedereen voor het meedenken
 10. Okey bedankt zal morgen gelijk even kijken
 11. Het zijn ook emmers en ja er zitten gaten onderin
×
×
 • Create New...