Jump to content

Odish

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Odish

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Ik ga meer voor een wat higher wietje denk ik met die 2 planten die ik eerder wil oogsten. Ik wacht nog een paar dagen en het donderdag nog eens bekijken en dan wss 2 omhakken. thnx voor jullie reacties!
  2. zie post van mij hierboven...
  3. Hoi allemaal. Ik heb toch wat close ups met mijn camera kunnen maken van de trichomen. iets meer verdiept in de instellingen van dat ding... Wat denken jullie? Volgens mij is het overgrote deel wel milky, maar zie nog weinig/tot geen amber kleurige trichomen. van 1 plant weet ik dat deze nog niet goed is dus die laat ik sowieso staan met de hoop dat hij de wat koudere dagen gaat doorstaan. Dit zijn de close up foto's van de andere planten waarbij ik twijfel. bloeiharen zijn +- 80% bruin...
  4. Ik weet dat dat de beste manier is om te kunnen zien wanneer je ong moet oogsten maar een microscoop heb ik jammer genoeg niet. Ik heb al geprobeerd om het met een camera met macro te bekijken, maar dan is het ook nogsteeds lastig te zien... ik ga morgen verder kijken wat ik ga doen.
  5. Thnx!! ik ben alleen bang dat ze dat niet gaat halen... ze heeft nu al wel 60% donkere bloei haren. Al weet ik niet hoe snel de rest zal verkleuren. Wat denk jij? Ook gezien na zondag het buiten echt kouder gaat worden had ik bedacht zondag er al 2 om te Hakken. Dat betekend dat ze maar 4 dagen gespoeld is... wat is wijsheid?
  6. Hey sunbeam, bedankt voor je heldere uitleg. Ik ga gauw beginnen met spoelen. Ik heb ze steeds plagron bio grow en later bloom gegeven in afgezuurd water. Had elders gelezen dat je dan niet persee hoeft te spoelen bij het gebruik van uitsluitend biologische middelen. Maar in jou beredenering dat de planten zelf kiezen wanneer ze uitbloeien (wanneer er geen voeding meer is) zit zeker wat in. Bedankt voor je complimenten, we zijn er nog niet helemaal maar ben al erg blij met het resultaat. Dit zijn Mn eerste plantjes!
  7. Het weerbericht hoef je me niet te geven hoor.... Misschien is het je ontgaan dat het de afgelopen 2 weken nog gemiddeld 20 graden of meer is geweest met veel zon. Maar goed... Het gaat nu idd pas wat minder worden wat het weer betreft. Inplaats van met zo’n aparte reactie te komen, kom met iets concreets inplaats van dat de temperatuur omlaag gaat in oktober... duh!!! als je de vraag goed leest vraag ik naar of mijn planten bijna klaar zijn gezien de uiterlijke kenmerken gezien ik niet beschik over een microscoop om de trichomen te bekijken... ( zo niet Hoelang het dan ongeveer nog duurt )
  8. En dan rijpen de buds niet meer verder bedoel je? Misschien Kun je wat specifieker zijn...
  9. Het is een haze soort ( welke precies geen idee) en geen autoflower, met Pinksteren in de grond gezet.
  10. Wie kan me vertellen of mijn planten klaar zijn om geoogst te worden? Het is een haze soort. De planten staan buiten in potten in aarde. ik heb helaas geen microscoop waarmee ik de trichomen van dichtbij kan bekijken. Misschien kan iemand zijn licht er over laten schijnen met behulp van de foto’s. alvast bedankt!
×
×
  • Create New...