Jump to content

Anneman

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Anneman

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @lostchild Wij zijn gestart op aanraden van mijn arts. Hij heeft ook andere patiënten die er wel bij varen. Ik kan alleen maar spreken over de symptomen van Alzheimer. Deze zijn bij iedere patiënt anders. Of het iets aan de amyloïde plaques doet weet ik niet. Ik volg de medische studies in Israël, daar staan ze al het verste. En zou het mogelijks toch iets aan doen ? Eerst zien... in elk geval ben ik momenteel al blij dat ik de symptomen kan bedwingen. Mijn partner is al ver gesteld dus als ik het eerder had geweten .... ????? Ik kan natuurlijk volgend jaar nog eens een test laten doen en zien of zijn hersentoestand verbeterd / gestabiliseerd is tov 2 jaar geleden. In elk geval weet ik dat de traditionele artsen / neurologen enkel oog hebben voor de traditionele geneeskunde, zo worden zij natuurlijk ook opgeleid. Hier en daar zijn er artsen die er een ander gedacht over hebben, zoals ook mijn alternatieve arts. Al goed zou ik zeggen. Via de neuroloog hebben wij vele verschillende medicamenten geprobeerd, de ene hielp niet en van de anderen werden de symptomen alleen maar erger dus ben met alles gestopt en nu door de olie hij voelt zich nu veel beter, hij kan nu tenminste al eens terug lachen dit was al maanden geleden. Ik ben begonnen met sativa olie en daar werd hij onrustig van , nu gebruikt hij Indica en is hij veel rustiger. Ik hoop dat ik een antwoord heb gegeven op uw vraag Bedankt voor de interesse Ann
  2. Bedankt voor jullie commentaren. Ik gebruik, alé mijn partner, ondertussen 4 maanden. Ik kocht het gemaakt en dit is wel duur. Daarom zelf gemaakt nu. En ja het helpt zeker, hij slaapt nu gans de nacht zonder de wilde bewegingen , tijdens de dag is hij rustiger, af en toe nog een bevlieging van agressie doch veeeel minder als voorheen. Hij gebruikt wel alle drie uur, 3 druppels. Zelf in de dagopvang ziet men het verschil met voorheen. Ik zeg niet dat hij ineens zal genezen doch het is voor hem en voor iedereen rond hem een hele verbetering. Voorheen was hij neerslachtig, veel verdriet en huilen, dat is nu allemaal gedaan. Dus ik kan echt spreken van ervaring. Heb voordien veel over cannabis versus Alzheimer gelezen en andere getuigenissen gelezen wel ik ben blij dat ik begonnen ben. Dit enkel ter info. ik kan nu met mijn flesjes een jaartje toekomen tot volgende oogst. Zonder reclame te maken doch die cannolator is wel iets handig.
  3. Hoi, ik ben hier nieuw. Mijn eerste oogst zit erop en heb juist olie gemaakt voor mijn partner met Alzheimer. Zit echter met nog wat vragen voor mijn volgende oogst. Heb nu terug zaailingen doch om olie te maken. ik heb vastgesteld dat de buds op de onderste takken zeer klein zijn, en niet volgroeid, ik heb ergens gelezendat je deze bij aanvang bloei het beste wegknipt ? Wat denken jullie ? bij het oogsten heb ik gezien dat er kleine bolletjes onder de buds zitten die er bij het bloeien niet zaten ? Is dit normaal ? Op deze bolletjes zat ook hars dus heb die maar meegenomen. Had toch 45 tot 58 gr droog, dus niet slecht voor eerste keer denk ik. ( het waren auto ) heb dus na 10 / 12 dagen drogen de olie gemaakt. Zoals ik gelezen heb knakte de takjes. Doch de buds zelf plakten toch nog wat, is dit normaal ? ik lees dat het drogen moet gebeuren in het donker en tussen de 20 _22^, mijn enigste plek waar ik kan drogen is op zolder. Ik heb ze gedroogd op gestapelde netten, in kleine buds verdeeld. Spijtig genoeg is het niet pikdonker wel een beetje donker en kreeg ik het niet kouder dan 25+26º met airco, luchtvochtigheid tussen 26 en 40º. Het weer was nu wel uitzonderlijk heet hé. Ik heb gelezen dat te warm de THC afbreekt ? Heb ik nu weinig Thc of zal het nog ok zijn ? Sorry voor deze vragen doch ben al weken aan het lezen en het wordt onduidelijker met de dag. bedankt dat jullie mij willen helpen.
×
×
  • Create New...