Jump to content

Randy091998

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Randy091998

  1. Helaas was de foto gister avond niet gelukt ik zal zodra ik thuis ben een foto plaatsen.
  2. Top binnen 2 weken zijn ze binnen ik zet er vanavond wel even een foto op.
  3. Ik heb die led strips besteld vandaag verder aan me pc werken hoe hoog moeten de led strips van het plantje afzitten? https://www.ebay.com/itm/5x-TCI-Linear-LED-strip-board-23W-3000K-3540lm-154lm-W-CRI80-Drivers-included-/222366303179
  4. Ik had paypal aangemaakt heb geen idee hoe het werkt ik wil die strips bestellen maar dan vragen ze wanneer de kaart vervalt en het nummer van me kaart hoe kom ik überhaupt aan zo een paypal kaart?
  5. Ik kan die ledstrips nergens vinden op een nl site en op ibay kan je niet betalen met maestro card. ik denk dat ik die strips wel in de toekomst ga aanschaffen.
  6. Ziet er vol uit inderdaad (: ik heb tog besloten om een 100 watt hps er boven te hangen. had een andere forum gelezen en die had een beste opbrengst uit.
  7. Top dan ga ik ze zo bestellen. me ouders weten er wel van maar ze moeten geen overlast veroorzaken. Welke koolstoffilter raad je me aan voor een pc?
  8. Oh dan zal ik die andere topic verwijderen als dat kan ik ga zodra ik in nederland ben even kijken of ik die strips kan bestellen inderdaad. En even kijken voor een koolstof filter.
  9. Of is er misschien iets van een led kweeklamp die tusse de 40-70 euro kost waar je een leuk kweekje mee kan doen?)
  10. Dankjewel! Heb even op internet gekeken over wat voor lampen jullie het hadden maar zou ik bijvoorbeeld voor 40-70 euro een leuk led lampje kunnen kopen?) Voor de geur mischien iets van homemade koolstoffilter?
  11. Dankjewel! Zou het beter zijn als ik een andere lamp er in zou plaatsen zoja wat voor lamp en dat een beetje zelfde koste heb kwa stroom?
  12. Dank je wel voor je reactie. Is zoiets ook in nl te kopen via ibay duurt het een tijd voordat het binnen is plus je moet met creditcard betalen.
  13. Dit zijn de maten van de pc H:55.4  B:58.6 D:22,7
  14. Hallo ik ben randy, ik ga binnenkort een pc kweek starten nu was ik van plan om daar 3 spaarlampen in te hangen van 20 watt, Nou zit ik er tog overna te denken om er wat anders in te hangen wat beter werkt maar wat verbruikt er ongeveer net zoveel als een spaarlamp en werkt beter? Mtv
  15. Hallo ik zal me zelf even voorstellen ik ben randy 19j na veel te lezen op internet over pc kweekjes ben vanplan om mij eerste kweek in een pc te doen met 3 spaarlampen, 2 daarvan zijn 20 watt 1170 lumen, en 1 lamp 12 watt 1100 lumen warm white. de afmetingen van de pc zij H:55.4 B:58.6 D:22,7 er zitten 4 ventilators in de pc die je kan afstellen. ik ben er vanplan om er 2x monster dwarf autoflouwer in te kweken ik had gelezen dat deze goed in kleine ruimtes kunnen groeien.nou had ik ook wat gelezen over scroggen dat wil ik graag gaan proberen. ik ben nu nog op vakantie over 4 dagen ga ik beginnen met de pc inelkaar te zetten ik zal dan wel even wat fotos uploaden. ik zal elke week een paar fotos plaatsen van hoe het ervoor staat. Tips zijn altijd welkom(;
×
×
  • Create New...