Jump to content

Bezoeker

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bezoeker

  • Rank
    Groentje

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.wietplaza.nl
  • ICQ
    0
  1. volgens mij mag die dat niet, zomaar binnenkomen als die wil !
  2. als het spectrum en de lumen goed zijn niet nee
  3. je doet 't toch altijd al voor de geur en de frisse lucht ? afzuigen voor de warmte is echt alleen als het buiten ook héél heet is anders moet ik daarvoor niet afzuigen. zonder verse lucht groeien de planten niet goed en ruikt je hele huis naar wiet, daarom zuig ik af (me buis dan )
  4. is het alleen om te kweken of ook om te wonen dat huis ? als het alleen om te kweken is gaat 't niet opvallen, je verbruikt in huis anders ook veel elek. per dag dus ... en 150 wat voor vsa's ???? waar haal je dat ? ik heb 3 X 400 wat + 1500m³ buis vent + zwenk ventilo + continu meter en ik heb voor alles zo'n watt meter staan zodat ik m'n verbruik precies weet, kom nooit aan 1300 watt als alles opstaat dus een 400W verbruikt nog geen eens 400 W
  5. niet toppen in de bloei en ook geen foto's nemen als ze 5 uur slapen doe dit net voor de lampen aangaan of als ze net uit zijn gegaan
  6. laat eerst je grondje eens goed uitdrogen en dan zou ik spoelen met enzymen en citroenzuur, zo kan je terug van 0 beginnen. dan terug goed voeden, maar meters zijn hiervoor een must, dit lijkt mij te veel water en een verkeerde ph en waarschijnlmijk ook nog ondervoeding !
  7. je cv doortrekken en er een radiator met thermostatische kraan hangen
  8. ik haalde er 10 % af zal dus een beter wietje kweken
  9. laat ze drogen of stop ze zo in de vriezer, je kan +-10% dus 40/50gr ICE ervanaf halen
  10. als het goeie kwaliteit is 20 gr. (ICE)
  11. denk jij nietdat grote bedrijven zoals bv een fabriek waar ze auto's maken een ietsje meer electriciteit gebruiken dan 50 vsa's ? dit is helemaal geen probleem.
  12. die hebben wel stroom voor een bedrijf dus wel wat dikkere kabels als jij en ik
  13. rode bladeren heb ik bij te koud, wat is je minimum temperatuur !
×
×
  • Create New...