Jump to content

Kinkerkush

Full member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kinkerkush

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Haha, Wat moet ik doen als het meeldauw is?!
  2. Kan je eigenlijk bloei en groeivoeding samen geven? Plant staat nu iets meer dan een week in de bloei. Vandaag halve dosis bloeivoeding gegeven. ze groeien nog wel namelijk dus weet niet wat nu verstandig is!
  3. Is het verstandig om mijn planten om te draaien? Ze krijgen nu aan een kant zon waardoor ze voller zijn aan een kant. goed idee om ze een halve slag te draaien zodat ze ook voller worden aan de andere kant of zo houden?
  4. Ze zijn nu 4 weken oud. Is dit een goede grootte of lopen ze een beetje achter/voor?
  5. Nog twee vragen: - wanneer kan ik de dosis voedif kmhoog gooien? Zit nu al 2 weken op 2,5ML - en wanneer zie ik dat ze in de bloei fase zitten? thanks! dit zijn mijn planten nu, haartjes beginnen al te komen. Tijd om te switchen van voeding?
  6. En heeft iemand enig idee wat deze spikkels zijn?
  7. Ik heb mijn planten gestut tegen bamboo met een klemmetje, nu is alleen de stengel van een plant scheef gegroeid. Is dit erg? En is het belangrijk dat ik hem weer recht krijg?
  8. ja ze staan vol in de zon, ben soms 2 dagen weg en heb ze dan goed nat gemaakt. Alleen ben bang dat ik ze dan dus teveel geef. Maar zal erop letten dat het gwn goed vochtig blijft. Kat is niet meer langs geweest :) (voorlopig haha)
  9. Wat is teveel water? Als ik de grond goed nat maak voor ik weg ga bijv?
  10. Ik heb sinds twee weken geleden drie potten op mijn balkon. ik heb 3 25L bakken met daarin 3 Candy dawg og kush zaadjes in Lightmix. als voeding heb ik terragrow, terrabloom en sugar royal gekocht. Ik heb eerst de zaadjes laten ontkiemen en ze staan nu een week in de grond. Zijn al kleine plantjes naar boven gekomen. :) nu was dinsdag een kat op mijn balkon die in een pot heeft geplast en omgewoeld... plantje lag onder de aarde maar was gelukkig nog wel heel, heb hem nu weer terug geplant. En de potten volgezet met sate prikkers zodat het niet nog eens gebeurd. Balkon moet ik nog even afschermen zodat die er helemaal niet Meern op kan. Vragen die ik nu nog heb: Als ik water geef, hoeveel moet het dan zijn? Heb ze gister nadat de grond weer droog was vest veel gegeven, maar ze staan ook in de volle zon. Wanneer is het juiste moment om de voeding erbij te doen? thanks!! Hier fotos van de planten:
×
×
  • Create New...