Jump to content

Stoner020

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stoner020

  1. Update 9 Juli en er is een nieuwkomer bij white choco Autoflower
  2. Ja heb er 3 gekocht 2 verloren in een woedenaanval
  3. Alleen ben ik bang ben niet echt bepaalt voorzichtig.
  4. Het is geen balkon bak maar zo een lange pot wat je op de grond legt en omruilen hoe doe ik dat? de plantje’s gaan toch dood dan?
  5. Hoi me eerste kweekverslag hoop dat ik het goed doe hahaha eerste 2 plantje’s 10 Juni de grond in gegaan 17 juni uitgekomen andere 2 14 Juni ontkiemt en de grond in gegaan deze week uitgekomen binnenkort komt er nog een White choco Autoflower
  6. jep alleen de zondag is zwaar klote vooral het begin van de dag als je wakker wordt
  7. ahhh snap je en waarom beter nooit uitleggen?
  8. jaa? en wat bedoel je daarmee?
  9. nee het broertje ervan op het rembrandtplein nee omdat ze weleens vervuilde wiet verkopen vandaar dus dacht misschien kunnen ze ook iets met de zaadje’s doen en nee ik rook het zaadje niet maar wel de toppen die uit het zaadje komen in iedergeval bedankt!
  10. zo bedoel ik het niet ik bedoel of er wel eens met de zaadje’s gekloot wordt en bedo zaadje’s om te planten he
  11. hoi ik heb gehoord en zelf mee gemaakt dat boerenjongens afentoe vervuilde wiet verkoopt Alleen dan vraag ik me af hoe het zit met hun Zaadje’s van Amsterdam genetics want wil wat zaadje’s aanschaffen Dus denk je ik kan gewoon naar boerenjongens gaan om wat zaadje’s te kopen? of zal daar ook mee gekloot zijn? of is het niet mogelijk om met zaden te kloten?
  12. jaa zeker we zijn er om te leren had nog nooit een baby wiet plantje gezien ondertussen al 2 uitgekomen en 1 bijna dat bosje was tomatenplant van vorig jaar
  13. en dit is de grote de normale die niet scheef groeit.
  14. er is weer een nieuwkomer erbij alleen hij groeit scheef wat kan ik nu doen om hem weer recht te laten groeien?
  15. Tip M of Gaskamertje tip rechts wat tabak Marlboro shag rood halve gram of 1 gram Hasj erin ligt eraan hoeveel ik heb en hoeveel bier ik gedronken heb als ik al best wel aangeschoten/dronken ben pleur ik er zoveel mogelijk in wat in het vloeitje past. Smoking Blauw Vloei en draaien maar als hij klaar het boven stukje goed aandrukken zodat hij een mooie bovenkant heeft.
  16. Ak 47 Autoflower en wat bedoel je met dat heb ik dus niet gedaan? en ja ik hou ze vochtig elke dag klein beetje water met de sproeier.
  17. Follie is toch niet gelukt. maar een andere vraag is dit een beginnetje van me plant? Of nog steeds onkruid?
  18. Ja ik geef ze niet teveel water ik doe het met een soort plantenspuit zelf gemaakt Spa flesje met op de dop kleine gaatje’s en als ik er follie op doe wanneer kan die er weer af en in de tussen tijd dus geen water geven? als het er vandaag op gaat vandaag nog water geven of niet? Ze hebben gisteren al gehad en over hoeveel dagen komt er een klein plantje?
  19. Is goed bedankt nog steeds elke dag water geven dan? en hoeveel dagen ongv? of tot er een plant komt wat je zei?
  20. Ik heb verschillende bakken. 2 potten van 20/30 Liter daar zitten de zaadje’s in die binnen ontkiemt zijn. en 2 zitten in een grote lange pot die heb ik ontkiemt buiten in de grond. maar die zijn nog niet uit. alleen hoe zit het met dat plastic dan. doen of niet en met gaten of zonder?
  21. HuffNpuff het zijn Autoflowers dus over potten gaat hem niet worden man.
  22. Nou elke dag water geven aandacht kijken verzorgen en na een tijdje groei en bloei voeding. en veel informatie halen. maar in dat plastic follie moeten daar geen gaten in dan? en 25 graden? Het is nu buiten 17 graden.
  23. Omdat als de wortel omhoog is hij een boog maakt en het een helmpje krijgt en ja heb sowieso een plan hoe ik de kweek ga aan pakken maar is me eerste keer He dus weet ook nog niet alles en had ook gehoord van een doorzichtig plastic erop doen? of Hoefd dat niet? Zo ja hoeveel dagen? En moeten er geen gaatjes in dan?
×
×
  • Create New...