Jump to content

Stoner020

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Stoner020

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Stoner020

  Ontkiemen in water

  jaa zeker we zijn er om te leren had nog nooit een baby wiet plantje gezien ondertussen al 2 uitgekomen en 1 bijna dat bosje was tomatenplant van vorig jaar
 2. Stoner020

  Help plantje groeit scheef.

  en dit is de grote de normale die niet scheef groeit.
 3. er is weer een nieuwkomer erbij alleen hij groeit scheef wat kan ik nu doen om hem weer recht te laten groeien?
 4. Stoner020

  Hoe Draai Jij Je Jointje?

  Tip M of Gaskamertje tip rechts wat tabak Marlboro shag rood halve gram of 1 gram Hasj erin ligt eraan hoeveel ik heb en hoeveel bier ik gedronken heb als ik al best wel aangeschoten/dronken ben pleur ik er zoveel mogelijk in wat in het vloeitje past. Smoking Blauw Vloei en draaien maar als hij klaar het boven stukje goed aandrukken zodat hij een mooie bovenkant heeft.
 5. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Ak 47 Autoflower en wat bedoel je met dat heb ik dus niet gedaan? en ja ik hou ze vochtig elke dag klein beetje water met de sproeier.
 6. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Follie is toch niet gelukt. maar een andere vraag is dit een beginnetje van me plant? Of nog steeds onkruid?
 7. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Ja ik geef ze niet teveel water ik doe het met een soort plantenspuit zelf gemaakt Spa flesje met op de dop kleine gaatje’s en als ik er follie op doe wanneer kan die er weer af en in de tussen tijd dus geen water geven? als het er vandaag op gaat vandaag nog water geven of niet? Ze hebben gisteren al gehad en over hoeveel dagen komt er een klein plantje?
 8. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Is goed bedankt nog steeds elke dag water geven dan? en hoeveel dagen ongv? of tot er een plant komt wat je zei?
 9. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Ik heb verschillende bakken. 2 potten van 20/30 Liter daar zitten de zaadje’s in die binnen ontkiemt zijn. en 2 zitten in een grote lange pot die heb ik ontkiemt buiten in de grond. maar die zijn nog niet uit. alleen hoe zit het met dat plastic dan. doen of niet en met gaten of zonder?
 10. Stoner020

  Ontkiemen in water

  HuffNpuff het zijn Autoflowers dus over potten gaat hem niet worden man.
 11. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Nou elke dag water geven aandacht kijken verzorgen en na een tijdje groei en bloei voeding. en veel informatie halen. maar in dat plastic follie moeten daar geen gaten in dan? en 25 graden? Het is nu buiten 17 graden.
 12. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Omdat als de wortel omhoog is hij een boog maakt en het een helmpje krijgt en ja heb sowieso een plan hoe ik de kweek ga aan pakken maar is me eerste keer He dus weet ook nog niet alles en had ook gehoord van een doorzichtig plastic erop doen? of Hoefd dat niet? Zo ja hoeveel dagen? En moeten er geen gaatjes in dan?
 13. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Heb het met de wortel na boven gedaan. wat nu heb gehoord dat er een doorzichtig plastic op moet? Zo ja voor hoeveel dagen? en moeten er gaten in?
 14. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Waarschijnlijk niks haha dacht alleen harde klap enzo maar met de wortel na boven of onder in de grond? en kan ik het gelijk uit het water doen? of moet het nog weken?
 15. Stoner020

  Ontkiemen in water

  Uhhh de kast heeft ene stoot gekregen dus de kast heeft een klap gehad en het bekertje zat in die kast zaadje’s zien er nog goed uit wat er mee gebeurt zou kunnen zijn uhhh geen flauw idee. zou het schadelijk zijn voor de zaadje’s? Of kan ik ze nog gewoon nog gebruiken?
×