Jump to content

Budabolic

New Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Budabolic

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. @OldskoolGrower Thanks hehe Alles brand nieuw had nog wel wat oude spullen maar beter opnieuw fresh beginnen. ligt wat perliet op maar kan inderdaad wat meer. De inlaat is inderdaad open voor de warmte tevens ook het Luchtrooster is volledig open en heb de climate op 15 staan maar onder de 27,5 komt die niet. zet ik hem op 25 gaat die naar 28.9 dus moet nog eventjes kijken hoe aan te pakken dit. heb eventueel nog LED Spectrabox 270W + MARS 100W maar ga liever voor de HPS. misschien nog extra ventilator erin hangen? zit ook met het probleem dat als het de zon schijnt het al snel 25+ in die kamer word wegens een plat dak dus oplossingen of idee├źn hoor ik graag!
 2. Klein kweekje eerste ronde met 2 x White whidow van Royal Queen Seeds onder een 400w en gaat gescroqt worden. de setup is als volgt: 90 x 90 x 170 DarkRoom SJ Lumatek 400W SL / Lumatek 400W Hps / Hamerslagkap ISOBOX 550m3 SilentFan Cli-mate Controller 1.5 Davin DV 12 2 x 12 liter potten met plagron lightmix ook gebruik in de bio lijn van plagron ik heb de zaailingen meteen in de potten gestopt en de lumatek gedimd naar 250W merk dat het nog te warm word in de tent dus moet even een oplossing gaan zoeken. op 400W tikte hij de 30,5 graden aan en op 250W de 27,5 graden. dus moet even kijken hoe ik de temperatuur goed ga kunnen krijgen. BudAbolic
 3. ik ben nieuw op dit forum. nouja helemaal nieuw niet, heb een aantal jaren geleden op het forum gezeten. daarna even rustig aangedaan wegens ruimte gebrek. maar nu een kleine tent aangeschaft om weer leuk te hobbyen. het is een: 90 x 90 x 170 darkroom SJ Lumatek 400w SL / lumatek 400w HPS / Hamerslag Cli-mate controller 1.5A Davin Dv 12 Isobox 550m3 Silent Fan 2x Royal Queen White Widow Fem. 12L Met plagron Lightmix Plagron voedingslijn Dit wordt e eerste ronde daarom 2 zaailingen.omdat ik moet kijken hoe het met de tempratuur gaat in de tent en hoe ik die het beste kan regulieren ivm met platdak en dat die met de test ronden 30.5 aantikte. mocht het allemaal te warm blijven heb ik nog LEDS liggen een Spectrabox 270W en een MARS 100W en zal ik daarop over moeten gaan al gaat me voorkeur toch zeker naar de HPS. Ik ga er ook een kweek verslag van bijhouden en dan zullen er vast wel nog vragen van mij kant komen en is altijd fijn als mede hobbyisten kunnen helpen en meedenken Green Greats BudAbolic .
×
×
 • Create New...