Jump to content

Sam1604

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Sam1604

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Bedankt voor je reactie. Maar ik ga er vanuit dat ik ze eventueel alleen 's nachts binnen moet zetten. Normaal gesproken zouden ze dan (buiten) toch ook geen licht krijgen?
 2. Goedemorgen, I.v.m. vakantie in augustus wil ik dit jaar wat eerder (vorig jaar eind mei) starten. Zou ik, als het weer zo blijft, over een week of twee kunnen beginnen? Ik heb de mogelijkheid om de potten even in garage te zetten mocht het toch nog een keer gaan vriezen 's nachts. Ik weet dat je het beste kunt wachten tot na IJsheiligen maar ik wil graag alles (incl. curen) klaar hebben als ik op vakantie ga. Graag jullie mening en tips! p.s. Weet iemand of weedforum.eu uit de lucht is??
 3. Hartelijk dank! Maar dit is toch weer anders dan bij mij, ik moest het zaadje nog planten. En ik heb gezocht op omgekrulde wortel etc. en daarmee vindt je deze topics niet helaas. Ik doe echt mijn best om eerst te zoeken voordat ik iets vraag maar soms is het echt niet te vinden.
 4. Ik heb de sticky’s niet overgeslagen maar daar stond geen informatie over omgekrulde worteltjes. En idd ook niet te vinden in de zoekfunctie.
 5. Een forum is een plaats waar mensen online samenkomen om berichten te plaatsen of te lezen, bestanden te delen en om te discussiëren met andere leden. Je kunt deelnemen aan discussies in een forum (via berichten of in een gesprek) of alleen meekijken. Dus inderdaad, ik zal vast weer een nieuw topic openen met een nieuwe vraag! En nee, ik zit niet te klootzakken in voorgroei potjes. En als je het allemaal ellende vindt, reageer dan niet meer!
 6. Pas nou op straks zegt ie nog dat ie geen liniaal heeft... Idd, die moet ik nog aanschaffen. ;-) Dit was het derde zaadje wat ontkiemd is en ze staan ondertussen in de (voorbewaterde) Lightmix. Ze zijn al alle drie boven de grond. Ik zal vanavond proberen foto's te uploaden.
 7. Bedankt voor de waardevolle antwoorden. Het is nogal logisch dat je bij je eerste kweek nog niks weet en honderden vragen hebt. Ik ben al weken informatie aan het verzamelen maar iedereen denkt er anders over. Ik heb deze methode gebruikt: https://www.mediwietsite.nl/100-succesvol-ontkiemen/ Twee zaadjes zijn succesvol ontkiemd. Is het nou echt zo'n rare vraag hoe ik zo'n zaadje moet planten?? Of heeft het geen zin om zo'n zaadje nog te planten? Advies is meer welkom dan cynische antwoorden..
 8. De wortel van een zaadje dat aan het ontkiemen is krult om het zaadje heen. Ik heb de methode keukenpapier hangend in een zakje gebruikt. De punt waar de wortel uitkomt zat helaas aan de bovenkant. Ik heb het zaadje nu omgedraaid maar wat moet ik doen als de wortel niet naar beneden gaat? Hoe moet ik het zaadje dan planten?
 9. Helaas, ik heb de zaadjes/worteltjes opgegraven en ze waren helemaal uitgedroogd. Het eerste zaadje van de nieuwe is nu ontkiemd. Ik ga de aarde nu eerst nat maken en dan pas het zaadje erin. Ik begrijp dat ik ze dan dus het beste in de schaduw kan zetten totdat ze boven zijn? En moet ik nu tot die tijd wel of geen water bijgeven? En hoe weet ik wanneer ik ze dan wel in de zon moet zetten? Alvast bedankt weer.
 10. Ter info, de zaden waren al ontkiemd. En iedereen zegt iets anders over wel of niet naar buiten na het planten van de ontkiemde zaadjes. Zie mijn andere topic hierover. Ik wacht nog maar een paar dagen af..... Ik heb ze nu iig in de schaduw gezet.
 11. Waarom de potten niet in de zon zetten? Ze hebben toch juist zonlicht nodig? Tot nu toe nog niks boven in ieder geval....
×
×
 • Create New...