Jump to content

Nederwietje12

New Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Nederwietje12

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Frisian dew staat er bij mij dit jaar erg vroeg bij, 4 a 5 weken geleden zaadje geplant groeit wel mooi vergeleke anderen die hier voor het raam groot mochten worden. helaas uiteindelijk maar 3 a 4 echte zonlichturen (als de zon schijnt haha) Maargoed Lekker laten gaan en dan straks halverwege april mooie stekjes pakken. Vervolgens maandje of langer in de pc box en dan... naar buiteee samen met de purple haze , lemon haze , critical kush van de barneysfarm , en de overheerlyke pineapple chunk waar ik me egt op verheug! Zal vast hier en daar nog wat tegen komen en bestellen Dat word um wel zoon beetj dit jaar, komt waarschijnlijk wel een verslagje van .
 2. Linkje ook al een x bekenen maar die is volgensmij gekweekt in een egte smartpot. Ben erg benieuwd naar het resultaat met worteldoek dus mocht iemand wat vinden of toevallig al een x getest heeft zie ik graag wat fotos !
 3. Een helee goeie eerste lentedag iedereen!, Ik heb bij deze even een vraagje over de zelfgemaakte woteldoekpot (ofwel smartpot). Ik heb me onlangs al aardig ingelezen en kan niet wachten om me bos project op te starten. Daardoor zelf al even aan de knutsel gegaan voor dit jaar omdat k het toevallig nog had.tis een succesje geworden maar bedacht me ineens ja water gaat er wel doorheen en lucht ook vast maar in mijn beleving niet zoveel als een stoffen smartpot. Heb veel gelezen maar niet egt informatie gevonden over wat voor effect een worteldoekpot heeft met betrekking tot het wortel verhaal . (Wortel groeit door de stof / tegen de buitenkant aan en door de grote hoeveelheid zuurstof van buiten groeit deze dicht aan het einde. En maakt daardoor meerdere uitschieters aan dieper binnen in de pot, tevens betere waterhuishouding en zuurstofgehalte in de pot) Ben erg benieuwd of er goeie ervaringen zijn! Wellicht komt er nog een verslagje van mijn kant! Groet ,nederwietje
×
×
 • Create New...