Jump to content

Mr G13

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mr G13

  1. Vandaag lekker wat G13 gerookt en in de tuin met de Atlantic Giant Pompoenen aan het vlechten geweest, strengen uit de knoop halen en proberen de goede kant op te leiden zonder schade! Daarna nog wat bio organische NPK met hoge K gegeven en nu maar hopen dat het weer gunstig blijft (heel veel zon nodig!). Daarna nog lekker van de BBQ gegeten en zo werdt het een prima dagje.
  2. Een Amnesia shop weedje, prima te roken voor een 10tje de gram, vanaf volgende keer weer met foto’s!
  3. Ik was bang dat ik het alleen had, niet dus!
  4. Aller eerst sterkte aan Hans gewenst met zijn ontwaking betreft onze overheid die op alle vlakken steeds harder en meer dictatoriaal wordt. Verder heeft zijn zelfmoordpoging niks met ons zeer slechte wiet beleid te maken en dient het de zaak totaal niet, erg jammer maar labiele mensen maken wel vaker dingen stuk. Het is eerder zo dat Hans aanleg voor psychose heeft waarbij zijn belevenis met justitie en politie de tricker is geweest waardoor een psychose is ontstaan, dit had ook een belasting probleem of ruzie met de buren kunnen zijn of dat zn vrouw bij m weg ging, etc. Als jij denkt dat zelfmoord in de 2e kamer veranderingen in ons wiet beleid teweeg kunnen gaan brengen lijd je aan grootheidswaan wat weer een onderdeel van psychose is! Verder is een niet blower niet direct iemand die voor mijn medicijn hoeft te strijden, liever groeperen de blowers zonder winst oogmerk zich en voeren die hun eigen strijd met de overheid want het moet zeker veranderen. Zelf rook ik een gram per dag iedere dag om mijn asperger binnen de perken te houden al 35 jaar, de afgelopen jaren kost me dat 380,- euro per maand bij de coffeshop, terwijl ik vroeger behoorlijk gekweekt heb maar ik wil Mn huis never nooit kwijt raken (huurhuis) dus ik hou me met grote ergernis netjes aan de regels tot de boel ooit veranderd, want veranderen gaat het uiteindelijk, geduld is wat rest. Mezelf opofferen voor de goede zaak en mijn kinderen aan zich zelf overlaten zal ik nooit doen in goede geestelijke gezondheid voor verandering in ons wiet beleid of wat dan ook, Hans waarschijnlijk ook niet dus daar heb je de bevestiging dat het niet zo goed zit met Hans geestelijk.
  5. Actueel heb ik nu 2x Easel hasj gekocht en daar was ik ouderwets van onder de indruk, ik heb het 2x bij een verschillende shop gekocht en beide waren even goed en toonde het zelfde, de Border op de grens van Amsterdam en Amstelveen verkoopt het, de Andere shop was in het noorden van het land. Als je sporadisch echt goede zero zero kan krijgen zit je altijd goed! Vroeger ben ik het stoned’s geweest van balletje balletje van de 2de kamer, popie Jopie (schimmel kasjmier) van de happy familie en de gele Libanon van de bulldog, alle in Amsterdam zo’n 30 jaar geleden.
  6. Lekkere G13 shopweed, smaakt zeer zacht met een beetje een grond smaak en licht zurig een genot om te roken, hij komt gluiperig binnen waarna je in een lekkere rustige maar zware stonedheid terecht komt met een flinke mate van concentratie. Ook slaap ik er eigenlijk altijd goed en makkelijk op terwijl ik een nachtbraker ben met enige slaap problemen, ik ben van mezelf nog al druk in mijn hoofd (asperger) en deze weed maakt het rustig in mijn hoofd en niet opgefokt, ik denk dat ie voor mensen met chronische pijnen ook wel prettig zou kunnen zijn door zijn stevige stonedheid.
  7. Mr G13

    Weed pics

    DIV.
  8. Ik hou eigenlijk alleen van zurige weed, Haze dus, van zoete weed word ik misselijk en die vind ik ook niet zo lekker smaken. Mijn favo soortjes; G13, Cheese, Kalimist (vroeger bij de Greenhouse), Amnesia, Sensi Star (vroeger bij Sensemilia), Silver Haze, Jack Herrer. Hasj koop ik alleen als extraatje voor 1 of 2 jointjes aangezien ik meer jointjes uit weed haal voor het zelfde bedrag.
×
×
  • Create New...