Jump to content

grassmannetje

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About grassmannetje

  • Rank
    zomaar een lid
  1. hee jongens..ffe wat vraagies..ik kweek nu op coco s slabs en heb erg veel geel blad..ik zit nu in week vijf en heb er dertig op een meter onder een 600 watt. temp. is rond de30 en lampenuit rond de twintig..ik geef 4 x 1 minuut water en dat doe ik zo de laatste twee weken..in t begin zat ik 3x 1minuut. ec staat al twee weken op 1.5 en ph constant 5.8..nou heb ik vanaf week drie al behoorlijk wat geel blad en t wordt nog wat erger..vooral onderin..toppen zien er wel oke uit maar vind t wel een beetje vroeg voor geel blad..wat deken jullie ervan..greetz
  2. zijn het ook bepaalde gebieden of steden waar ze echt controleren..
  3. ik heb nu gespoten met een of ander spul van de growshop..en zit in de vierde week bloei..aardig wat topjes nu al. maar ik moest wel..bijna alles was aangetast..goed nat gemaakt en over een dag of vier met alleen water nasproeien..hoop dat het dan minder wordt met die spint.
  4. atack force van house & garden kun je toch ook preventief op je stekken spuiten..groet.
  5. gaat wel heel erg ver met een vergrootglas,ik ben er zelf heel makkelijk in. ik kap mijn dames als mijn toppen keihard zijn,meestal is dat rond de 55 dagen bloei. en als je er goed naar kijkt zie je wel wanneer je moet oogsten.groet.
×
×
  • Create New...