Jump to content

Weedaholical

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Weedaholical

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier
 • Interests
  The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion.
 1. Hallo iedereen Ik kom even langs wippen om een foto'tje te droppen. Heb gister mijn reflecterende folie binnen gehad en heb in de barre kou even een zwart Zijl neergelegd en de folie. Nog niet alle potten staan er maar was even een random foto. Waar is die zon nou?
 2. Ik ben wel is te vroeg begonnen maar niet met auto flowers. Die deden het toen prima. Nooit rot gehad of zelfs beestjes niet maar ja wel iets te vroeg.. Hehe ben bang dat ze dan knappen. Over twee weken stop ik ze lekker diep in hun 16 liter potten. Ik heb er geen twijfels aan. Dankje voor je tijd en support! Op het moment heb ik die even niet maar ik zet ze overdag even buiten. Vandaag was het 13 graden dus ze hebben toch even kunnen genieten van de zon en een briesje. Ja kwestie van goed ingraven ook. Ik heb er geen twijfels aan Nou grote moeite niet maar ik ben redelijk gewend aan binnen kweek. Ook zat het weer niet altijd mee dus dat maakt het simpelweg moeilijk ook omdat je niet 24/7 thuis kan zijn. Geen idee! Hehe Hondje is niet echt nodig zo zwaar zijn ze echt niet. En ik zorg ervoor dat ik op dat moment vliesdoek heb. Ik graaf ze dieper in binnenkort en geen raam op het noorden maar balkon op het westen
 3. Dankje! Heb net mijn outdoor kweekje gedeeld
 4. Hallotjes! Het is nog bar bar koud maar laat het toch niet de pret drukken. Ik zit al een paar weken te popelen en kon het niet laten om zaad te bestellen toen ik even online was. Ik zal alvast uitleggen waarom ik Autoflowers heb gekozen. Simpel vanwege het feit dat ik dit soortje nog niet heb geprobeerd. Ik loop al ongeveer 4 a 5 jaar buiten te wroeten en helaas is het nog een beetje een opgave om een goeie rokert tevoorschijn te krijgen. Ook wil het Nederlandse weer ook niet altijd even goed meewerken😬 Afijn laten we kijken wat mijn setup is : 5x Blue Cheese Auto van Barney's 5x Amnesia Haze van WZ 3x Auto Bubble Gum van WZ 1x Chocolope van WZ Ook ben ik de oppas van deze dames van een maatje van me : 3x Auto Mazar 2x Auto Ak47 2x Blue cheese Ik heb ze allemaal onder een stuk WC papier laten ontkiemen op de vensterbank. Geen gedoe ook nooit gezeik gehad. Allemaal netjes hun wortels laten zien na 3 dagen. Inmiddels staan ze sinds vandaag in de grond behalve de Master kush die al 3 dagen groeien. Ja een beetje gestrekt maar dit word netjes morgen goed ingegraven. Ik heb niet echt een heel goed plekje nog om ze neer te zetten binnen. Substraat zal Lightmix van Biobizz worden. Dit gebruik ik altijd. Voeding zal ik nog even over nadenken. Tips altijd welkom maar ik lees me ook liever even goed in weer. 16 liter potten word hun thuis. Ik heb grotere potten 50l plus maar dit zal denk ik een beetje overkill zijn voor Autoflowers. De chocolope zal in iedergeval een grote pot krijgen. Ik heb nog een zwart plastic dik zeil wat ik heb liggen, dat zal op de grond worden gelegd zodat ze wat warmer op hun pootjes staan. Ook heb ik een reflecterend zeiltje wat hierop komt. Als ze dames in grote potten komen te staan zal ik hier even een paar foto's van maken. Ik zag ook een vliesdoek die ik wil gebruiken om de planten te beschermen tegen regen. Om de aarde zelf te beschermen heb ik een ideetje maar daar kom ik later wel op. Nu is het afwachten. Tot ziens! ✌
 5. The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion.

 6. Hallo! Tijdje terug al begonnen op het forum maar kreeg mijn ww niet terug daarom ben ik terug als Weedaholical. Ik ben zelf 25 jaar. Ik zit ongeveer 5 jaar te wroeten in de aarde. En ik ben een veel gebruiker van wiet. Ook heb in èèn keer indoor gedraaid. En een aantal buiten kweekjes gehad die ik hier deelde. Ik loop zelf al een tijdje mee op het forum dus en geniet altijd van alle informatie die langskomt. En vooral de sappige foto's van dikke dames 😂 Ik kon het dus niet laten om dit jaar weer eens lekker te beginnen met een outdoor kweekje dus laten we beginnen!
×
×
 • Create New...