Jump to content

mp5hk

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mp5hk

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 02/25/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    rotterdam
  • Interests
    big buds&en goede kiloprijs
  1. nou,dan hoop ik er maar het beste van. zet er denk gewoon nog een hoop bij en zet alles op 24/24! ja weet je,ik zit in een scheiding en moest iemand anders laten oppassen de eerste twee weken,ik kom er gister pas achter dat ik die meter vergeten was .shit happens,maar baal wel als een stier.
  2. hallo allemaal, ik heb een vraag:ik heb(met me stomme kop)me tijdklok verkeerd ingesteld. bedoeling was 12 dagen 18/6 en dan 12/12. nou is het zo dat ze dus vanaf dag 1 op 12/12 hebben gestaan en beginnen nu topjes te ontwikkelen. ik vind ze uitteraard veel te klein dus kan ik ze nu nog terugzetten naar 18/6??? BVD.
  3. ben nu bezig met koken,maar kan iemand mij vertellen of ik nou alle wietafval eruit moet zeven of niet. BVD(lijkt me wel maar lees er niks over.
  4. volgens mij kan je het gewoon 'NAT" erin gooien,het gaat toch in het water.
  5. man,laat dat AUB nooit gebeuren,want dan kunnen wij onze tuintjes wel oprollen. dan is het de staat die er voortaan geld aan verdiend. laat het maar lekker zo!!!
  6. hallo dan,ik heb weet ik veel cakies gegeten uit "koffieshops". nooit ook maar 1x stoned geworden;me huid werdt alleen helemaal geel(nog steeds vreemd) nu dus pakembeet 10jaar terug laatste gegeten,nou ga ik toch ook van de week(net bezig met knippen), voor het eerst een cake bakken en de wiet is super. ik ben van plan er een stevige van te maken aangezien ik ook stevig rook. nu ben ik heel benieuwd wat de effecten zijn,en of het uit maakt of je al heel lang goed doorrookt. zeg rond ong 3 weken moet ik wel verslag over mijn ervaring kunnen uitbrengen(hoop ik) kan niet wachten,lees al die ervaringen hier,hou wel van heavy...
  7. ligt er natuurlijk helemaal aan wat je hebt staan. op een gegeven moment moet je wel verkopen.
  8. mp5hk

    Chatten

    nou,echt vee animo is er nog nie he. maar komt idd nog wel,kan je eindelijk live ervaringen delen.
  9. als je foto`s online hebt staan kan je bij eigenschappen de "url" kopieren en plakken als . of je maakt een map aan hier in de gallery. daarvandaan de url plakken.
  10. weet je wat het leuke is ,nou krijg je die folie er helemaal bijna niet meer af. had het ook de eerste keer,maar oh wat stom;shit happens. en trouwens ik zag pas dat er folie op zat toen het er af kwam...
  11. mp5hk

    Waanzinnig

    echt klasse,alleen al om naar te kijken. en we kunnen eindelijk chatten...
  12. mp5hk

    Stressen

    overleven.,dat is waar onze dames zo goed in zijn. een wietplant wil hoe dan ook afbloeien voor dat ie sterft. dus als je plantje het gevoel heeft dat ie gaat sterven,gaat ie als een gek extra suikers aanmaken,want hij wil AFBLOEIEN. om je planten sneller te laten afbloeien(tijdgebrek enz)kan je ze bv de laatste dagen ook in het donker laten staan,dan heb je het ook over stressen. ik ps streste ze alleen in het begin(moederplanten dan)door de hoofdstam te splijten voor meer uitlopers. je hebt verschillende manieren van stressen en voor verschillende doeleinden. maar let wel teveel stress kan ook een trauma veroorzaken,bv groei/bloeistop.
  13. mp5hk

    Interesant

    nou,toch aantal goede reacties,en eenhoop leesstof. maar eerlijk gezegd ben ik ook van mening dat er hier nog te weinig mee word gewerkt of dat het gewoon te "nieuw" is. ik weet het dus nog steeds niet en hou het nog maar ff op de 600. hoop dat er alsnog mensen posten met goede ervaringen. want dit is zeker de discussie waard.
  14. Bedoel je dat wanneer je de aarde de 2e keer gebruikt ,dat je dan geen 2 intenode bloei krijgt ?? dat is bij mijn idd steeds het geval,maar dat komt denk ik omdat ik m`n aarde altijd 3 keer gebruik. ik krijg het gewoon niet zo potent meer als de eerste keer,wat ik ook probeer. heb ook besloten om altijd nieuwe aarde te gebruiken. mischien dat er hier en daar een paar verstopt zitten,maar verder,terwijl bij de eerste mijn planten helemaal vol zitten.
  15. mooi he,ik noem het altijd wratjes. zijn net allemaal opelkaar gestapelde balletjes. heb het alleen bij de eerste keer gebruik aarde,daarna niet meer. niks geen bladeren ,pure high...
×
×
  • Create New...