Jump to content

Domination

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Domination

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey Hutselflutsel, Hoe herken je goede knipafval?
  2. Het is te koop via een stichting. De eerste zending is gratis, en is basis wietolie. Ze hebben ook nog medium en sterk. Ga zo eens 25 druppels nemen, en ik heb vandaag nog geen cannabis gebruik. Maar kan heel goed, dat dit gewoon te slap is, wat ik heb ontvangen.
  3. Ik heb nog nooit hasj gemaakt, en ik hoop hier van anderen te leren. Hasj wil ik van knipafval maken, en zien of ik hiermee goedkoper uitkom dan bij de coffeeshop. Hoeveel gram hasj haal je uit bijv. 100 gram knipafval? Is het goed te doen met een zeefbox? Online zie ik ook dat er apparaten ervoor te koop zijn, die een andere manier gebruiken. Zijn er grote verschillen in kwaliteit en wat het oplevert kwa hasj, hoe je dit maakt? Wat ik hoop is dat er een mooie plak hasj van over blijft, dus een hasjpers is nodig. Welke gebruiken jullie?
  4. Een uur geleden 15 druppeltjes genomen, en ik merk er niets van. Ben er nog niet positief over. Sterkere dosering maar bestellen.
  5. Vandaag is de 2de dag dat ik de wietolie gebruikt, en zit al op 12 druppeltjes. Ik word hiervan slaperig. Maar het lijkt niet op het effect van blowen. Ik kan het ook in 2 sterkere varianten aanschaffen. Duimen dat dit beter het effect van het blowen nabootst.
  6. @supernoob nice Hoop dat het op mij ook hetzelfde effect heeft. Ik heb nu basis wietolie gekocht. Kan ook nog kiezen voor medium of sterk. Heb 2 druppeltjes genomen, dus ben benieuwd.
  7. Vandaag heb ik wietolie ontvangen, had wat besteld. Dit zat in een zakje, heb ik verwarmd in warm water, en in het druppelflesje gedaan. Echter stolt het in het flesje. Hebben jullie dit ook? En moet ik nou iedere keer het flesje opwarmen, om het te kunnen gebruiken?
  8. Heb geen idee waar ik dat knipafval kan halen, en lijkt mij makkelijk ff 5 gram hasj te kopen, en het te maken. Ik ben benieuwd of wietolie net zo leuk is als het blowen van de wiet.
  9. @Supernoob Knip afval van de cannabis plant, om hasj te maken?
  10. Welke hasj raad je mij aan? Ik heb weleens Polm gekocht, en dat is keihard, moet je steeds een mesje verhitten. En onlangs een keer Diamant, en voor het eerst zachte hasj. Veel makkelijker te verkruimelen haha.
  11. Ik dacht juist dat maroc hasj er goed voor is. Waarom vochtige hasj?
  12. Volgens mij is het met hasj nog vele malen goedkoper, dan met wiet.
  13. Bedankt voor je reactie. Zit er kwa wietolie een groot verschil in, of je wiet of gruis gebruikt? De high of stoned effect wil ik liever behouden haha.
  14. Hallo, Ik wil binnenkort eens wietolie gaan uitproberen. Met het roken van wiet ben ik gestart, daarna ook hasj, toen eten en drinken, daarna verdampen, en nu wil ik wietolie gaan nemen. Graag zou ik ervaringen willen horen, van mensen die wietolie zowel als genotsmiddel, als medicijn gebruiken? Ik vind het namelijk erg leuk om high of stoned te worden, en voel mij dagelijks een stuk beter met cannabis, dan zonder. Alleen is het niet te betalen, om dit iedere dag te doen. Zelfs met verdampen niet. Met wietolie begrijp ik, dat je nog minder wiet nodig hebt.
×
×
  • Create New...