Jump to content

Catweazle66

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Catweazle66

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Heb een kennis dat dit ( https://www.compacairtech.nl/toepassingen ) in een tent heeft staan. Geen enkele ruimte neemt dat ding in beslag. Hangt boven de lampen. Is er zeer tevreden mee. Geen slangen gedoe.
 2. PH is zowiezo te laag voor aarde. Met ph 5.8 blokkeer je opname van diverse voedingstoffen. Ga naar ph 6.3
 3. Een kennis heeft een nieuwe airco aangeschaft en er al een tijdje mee gedraaid. Hij is daar zeer tevreden over. Koelt/Verwarmt en ontvochtigd. Een compact systeem wat enorm krachtig moet zijn. Zoals ik bij hem gezien heb. Is dit apparaat heel licht van gewicht, en makkelijk aan te sluiten. Ik heb op de website gekeken naar de filmpjes. Wel interessant. www.compacairtech.nl
 4. Iemand bekend over xtreme cold airco? ervaring mee?
 5. Thanks voor de reactie! Lynx verwarmt niet.
 6. Nu zit ik te kijken naar verschillende aanbieders over klimaat techniek. Wat ik zie is dat er mega grote kasten aan watergekoelde systemen op de markt zijn. Opticlimate Nagano Lynx Pro Leaf Voor kleine hobby man zijn dit te grote/zware en logge apparaten. Iemand een ander alternatief wat wel watergekoeld is met verwarming etc...?
 7. Nu zit ik te kijken naar verschillende aanbieders over klimaat techniek. Wat ik zie is dat er mega grote kasten aan watergekoelde systemen op de markt zijn. Opticlimate Nagano Lynx Voor kleine hobby man zijn dit te zware en logge apparaten. Iemand een ander alternatief wat wel watergekoeld is met verwarming etc...?
 8. Hierbij stel ik mij ff voor!!! Zit al een tijdje in deze hobby. Ben altijd wel aan het kijken op deze forum om interessante informatie te lezen. Vandaar dat ik mij nu registreer. Wil iedereen alvast een voorspoedig hobbyjaar 2018 wensen!!!
×
×
 • Create New...