Jump to content

Miller

Full member
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Miller

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Miller

  Zakjes

  Wat dacht je van de grow- of smartshop?
 2. MOH sucks vind ik persoonlijk... Darkcore was geweldig...
 3. Het is fijn als het niet allemaal in elkaar groeit want dat veroorzaakt vaak de schimmel.. Maar in de laaste weken is dat onvermijdelijk!
 4. Ziet er mooi uit.. Ik zou haar toch ook wel nog minimaal 2 weken laten staan en misschien nog langer. Je zult zien dat de topjes nog FLINK op zullen zetten. Het is een eigenschap van PP dat de topjes dikker en dikker worden totdat het een beetje over lijkt na 5-6 weken. Dan na een week begint het ineens allemaal flink op te zetten! Geduld hebben!
 5. Volgende keer je eigen grond maken.. Dat zal een groot verschil maken.. Potgrond is heel zuurstof-arm.. Vooral voor langzaam groeiende planten. Hennep is zéér snel groeiend en heeft een luchtige grond nodig. Koop je een goede all-mix dan kun je ook bijna niet teveel water geven. (kan wel maar de plant stikt niet)
 6. Foto is niet echt duidelijk of groot.. maar volgensmij ben je een mannetje aan het grootbrengen!!
 7. Ik heb natuurlijk niets tegen skaters maar ik vind het een beetje zo'n gangsta patser cultuur.. Niets voor mij iig.. Skaten op zich is natuurlijk niets mis mee!
 8. Jij hebt helemaal gelijk. Ik denk er precies hetzelfde over. Ik probeer het ook zo aan te pakken, Het is alleen zo moeilijk.. het heeft bij mij volgensmij zeker te maken met de nicotine-verslaving. Ben 2 jaar geleden gestopt met roken maar niet met jointjes dus elke dag.. Krijg daardoor hele erge drang om een joint te roken terwijl het over zou gaan als ik een sjekkie rook... Maar daar doe ik dus niet meer aan! Echt kut zo'n nicotine verslaving
 9. Ja inderdaad.. Ik heb mijn Power plant stekkie nu al geoogst terwijl hij pas 6-7 weken heeft gehad.. Budrot in de toppen.. Een collega kweker hier in mijn dorp had hetzelfde probleem met zijn NLX'en! Maar het is een meevaller want de wiet is nog steeds super! Denk je dat er in september oktober nu minder kans is op schimmels dan in deze maand? Ik heb nog 7 planten staan, hollands hope's en purple's maar deze kunnen waarschijnlijk toch wel gewoon afbloeien hoop ik? Zijn echte buiten soorten.
 10. Die zijn er altijd om de plant te beschermen tegen uitdroging.
 11. Ja ik had me vergist. Het is 33 (cool white's) in de groei, veel wit/blauw licht voor sterke groei. En 1 (kleur 83) (warm white) op 2 (kleur 33) (cool white). Als ik jou was zou ik gewoon dat 1 op 2 meteen doen ja. Je wilt toch maar 2-3 dagen voorgroeien en dan meteen op 12/12! Ik heb ook ooit op overgrow gezien met allemaal TL-buizen in een koepel om de planten heen! Dikke toppen, maar dat was wel met ruim 250W aan TL en in de verhouding 1:2! Ook werd bijna al het licht gereflecteerd door de plaatsing van de buizen!
 12. Miller

  Wietboter

  Moet roomboter met margarine ofzo werkt het iig niet!
×
×
 • Create New...