Jump to content

Kees Amnees

Full member
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kees Amnees

 1. Scherp, bedoelde t inderdaad andersom
 2. Hallo, Ga ik t redden met 3250 kuub uit en 1500 kuub inblaas in een 300*300 met 6*600 watt? Of zouden jullie dat anders doen? Gr.
 3. Haha zekers vriend. Hoe is t?
 4. Ik denk dat hij flesjes water verkoopt. Wanneer hij genoeg flesjes verkocht heeft zodat de kosten gelijk zijn met de opbrengst zit ie op t break even punt. Daarna gaat ie zn zakken vullen.
 5. Als de prijs gelijk is aan amnees kan je beter die kweken
 6. In de groei fase hang jij ze ook op die hoogte @Wietefras ? Of hang je ze dan hoger om ze "naar t licht toe te laten groeien" ?
 7. Klinkt alsof je langs mijn huis bent gelopen. Zit nu in de auto terug naar huis.
 8. Misschien zijn de zaadjes wel onderschept, kwamen ze toen even een kijkje bij hem thuis nemen en vonden ze daar zn wietfabriek met 50 lampen. Zit ie door jouw zaadjes mooi vast :(:(
 9. Als je niet gepakt wilt worden wel.
 10. Greenplace verkoopt watermelon zkittlez. 25 euri de gram. Rusland verkoopt gucci zkittlez oid. 35 eu de gram.
 11. Ik wil ook in grote kuipen gaan kweken. 4x90 liters en in mn andere tent mn moeder. Ik ga t proberen met mapito zonder scrog. Geen idee of dit eerder geprobeerd is. Hoe lang groei jij voor eigenlijk? Ik kan mn leds niet dimmen en 5 weken 18/6 lijkt me nogal prijzig... (Ik heb wel 2 tneons van 110 watt, maar die zullen niet 4*90 liter belichten)
 12. Die kutdingen (boxfan's) trekken vacuĆ¼m aan je tent. Dan nokt ie met blazen. Moet je iets op de achterkant monteren, dan werkt ie wel. Vind ze ook best veel herrie maken. Ik hoor hem door mn deur heen.
×
×
 • Create New...