Jump to content

Echep

Members
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Positief

About Echep

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,035 profile views
 1. Het is gelukt en het was beter dan op aarde. De smaak was subliem. Er waren planten met een zoete indica smaak, een haze smaak en een combi smaak. Die psicodelicia is zeker een aanrader. Ze presteerde als een sativa maar bloeide qua duur als een indica.
 2. Ja maar dat verbrand papier kan je er buiten afblazen, doe ik dat binnen krijg ik een vod in mijn nek van vrouwlief
 3. Niet aan te raden nochtans. Een plant groeit naar het licht en past zich daarop aan. Als je die telkens gaat verdraaien moet ze constant haar gebladerte opnieuw naar de zon richten. = energieverlies.
 4. Cannabis wordt al millennia medicinaal gebruikt, met succes. Alleen deze generatie bedacht het te bestralen om “erger” te voorkomen? Als die patiënt dan zijn eten krijgt in het ziekenhuis, bestralen ze diens rauwkost dan ook? Ik vind het dom en zeer onnatuulijk. Daarbij worden andere medicijnen zeer onethisch ontworpen door dierenproeven. Niet enkel wat ratjes maar chimpansees en dergelijke. Ben ik dan maar als een rastafari die gewoon in de werking van het kruid gelooft. Moet geen ander medicijn hebben, mijn geloof daarin maakt ook dat het beter zal werken dan chemo, rilatine of medicijnen tegen alzheimer. Moet die rommel echt niet hebben. Gewoon de natuur zoals ze me gegeven is, hoef mijn dood niet uit te stellen op de lijken van anderen.
 5. Ja en later komen ze mss af: mediwiet is kankerverwekkend. ik zal dan nooit weten of het aan de plant of die bestraling ligt. Natuurlijk, ik ken mensen die er gebruik van maakte maar terug naar de zwarte markt keerde. Legaliseer het daarom, mensen die medisch gebruiken zijn oud en wijs genoeg, en waar kinderen het nodig hebben doseren de ouders. Als het kind daardoor een normaal leven kan leiden zonder aanvallen is dat al wat telt als ouder op dat moment. De wet is dan een hele vage lijn als het over het mensenleven gaat. Foutjes van een roverheid maakten wel meer doden.
 6. Wacht, laat me dat rechtzetten. “Het is als tomatensaus patenteren”. dus lees brandnetel voor tomatensaus hehe Niemand mag de Sativexx van de farmaindustrie namaken omdat dat een unieke methode is. Maar iedereen kan wel olie maken. Als je er van echte wiet zou maken kan je die olie ook niet patenteren. Of soortjes an sich te patenteren zijn is een discussie apart, maar het gaat hier over medicijn. Het punt is net dat degene die olie als pijnstiller of als medicijn tegen bv epilepsie, autisme of adhd nemen Sativexx niet meer zouden kopen als ze zelf olie kunnen maken. Mede door “kwakzalvers” die echte cannabisolie maken zijn vele kinderen nog in leven. Vraag me af of die legale varianten wel nut hebben. Zelfs echte mediwiet bestralen ze nu om de microben te doden. Iets met weerstand van de patiënt te maken.
 7. Ja hoe begin je eraan zoiets te patenteren? Het is als brandnetel gaan patenteren. Iedereen kan gewoon cannabisolie maken van zijn eigen plantjes. Alcohol en wiet, trekken, uitkoken. Maar door een eigen extractiemethode en chemische formule samen te stellen kan je wel een patent aanvragen. Niemand mag Sativexx namaken en verkopen. Maar wordt wiet legaal mag iedereen wel kweken en medicijntjes naar eigen goeddunken maken. In de farmaindustrie werkt dat allemaal met patenten. Anders kan iedereen je product namaken en geen winst he, of felle concurrentie. Zo mag iedereen van die cbn olie op de markt brengen maar het enige wat je dan kan patenteren is je logo/bedrijfsnaam. Niet je product.
 8. Medicinale cannabis is reeds te krijgen. Maar dan enkel voor MS patiënten en een gepatenteerde versie. Sativex. Maar de ms patiënten die ik ken gebruiken liever zoals ze dat gewoon zijn. Via dampen of olie. Maar dat kan je niet patenteren dus zal onze staat niet snel toestaan. Als ze al een 8 jarig meisje naar de dood zouden escorteren verwacht ik er ook niet veel van. Het is 1 klucht onze wereld, een script van Monty Python was het niet zo tragisch.
 9. Begint de bloeitijd dan niet vanaf ze daadwerkelijk bloeit?
 10. Ik weet niet of potty training zo frequent gebruikt wordt. Maar steek je ze meteen in een grote pot zal ze meer tijd in haar wortels steken. Als je ze eerst zou zaaien in een kleiner potje groeien ze sneller. Maar als je het zoals jou doet gaat ook, alleen zal het minder snel gaan. Ik zou ook inlezen over scroggen om de maximum uit uw oogst te halen. Betere lichtverdeling. Ga ik ook doen bij mijn volgende.
 11. Je zou ze beter potty trainen. Als je ze meteen in een grotere pot doet gaan ze trager groeien. Daar het maar 1 plantje is...
 12. Wat overigens een domme regel is. Ze kijken beter per vierkante meter. Edit @Piffer je kan de pot ook eventjes in een bodempje water zetten. Dan los je die uitgedroogde grond op. Next time goed kijken dat ie niet uitdroogt om het bodemleven goed actief te houden. De grond moet altijd klammig zijn. Als je er met je handen in knijpt moet het vochtig aanvoelen maar niet druppelen.
 13. Ik geef mijn kleintjes regelmatig een douche voor de lichten aangaan. Maar dan met osmose water en beetje voeding. Als ik leidingwater neem komen er kalksporen op de bladeren. Ik durf dat zelfs doen bij planten die al een week in bloei staan, maar sproei dan Hesi Booster. Vroeger deed ik dat niet en dan vond ik ook dat er regelmatig bladeren slap hingen. Nu altijd mooi strak omhoog gericht sedert ik ochtenddauw simuleer. Trouwens, mooie set up Wat een tent ! Had ik maar de plaats voor zulk tentje...
 14. Daar ben ik nu een beetje bang voor, smaak. Op aarde via organische meststoffen en beetje minerale voeding was mijn zelfkweek echt goddelijk. Nu eerste keer op aeroponics dus ik ben daarvoor wel een beetje bang.
×
×
 • Create New...